Kaasujalka

Uudenmaan Autolasipojat muutti uusiin tiloihin

Julkaissut:

|

23.12.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudenmaan Autolasipojat muutti uusiin tiloihin

Uudenmaan Autolasipojat tekee nyt kaikki tuulilasien vaihtamiset ja korjaukset Vantaan Vaaralassa. Käytössä on myös yhtenä Euroopan parhaana pidetty Esprit-korjausmenetelmä.

Muutto tapahtui, koska vanhassa kiinteistössä Helsinginkatu 42:ssa Helsingissä tehdään putkiremonttia.. Uudenmaan Autolasipoikien uusi osoite on Rajatie 4 ja halli numero 14 Vantaan Vaaralassa. Tilat siellä ovat siistit ja viihtyisät.

Nyt kaikki tuulilasinkorjaukset tehdään samassa paikassa, aiemmin Vantaalla pystyttiin palvelemaan vain kuorma- ja matkailuautoasiakkaita.
–Meillä vaihdetut tuuli-, taka- ja sivulasit ovat laatuasennettuja. Asennustyössä käyttämämme työmenetelmät ja tarvikkeet ovat  alan parhaita. Meidän jäljiltä ei jää ruostevaurio- tai vesivuotoriskejä, sanoo yrittäjä Jani Pennanen.

Takuutyötä

Pennasen itsensä lisäksi tuulilaseja korjaavat ja vaihtavat kaksi muuta ammattilaista.
– Juuri nyt on oikea aika katsoa tuulilasin kunto, kun tulee synkkää ja pimeää. Mielestäni suomalaiset ajavat hiukan liian huonokuntoisilla tuulilaseilla. Unohdetaan, että hyväkuntoinen tuulilasi on henkivakuutus siinä missä hyväkuntoiset renkaatkin.

Uudenmaan Autolasipojat myös korjaa tuulilaseja: sen sijaan, että lasi pitäisi aina vaihtaa uuteen.
–Kiveniskut kannattaa korjauttaa heti. Vielä 2 euron kolikon kokoinen jälki on korjattavissa. Sitä isommat halkeamat kyllä jo vaativat vaihtamista.

Autolasipoikien käyttämä Esprit -tuulilasinkorjausjärjestelmä on sertifioitu, korkealaatuinen ja ympäristöystävällinen. Espritin tuotteita käytetään yli 40:ssä maassa ja tuotteet ovat käytössä johtavilla autonvalmistajillakin. Esprit korjausjärjestelmällä korjattuja laseja on testattu lujuuden, optisen kirkkauden ja sään kestävyyden suhteen samoin vaatimuksin kuin uudet tuulilasit tulee testata.

Tarpeellinen tuulilasivakuutus

Pennanen muistuttaa myös tuulilasivakuutuksen tarpeellisuudesta.
– Nykyajan autojen tuulilasien sisällä kulkee kaikennäköistä tekniikkaa erilaisine tunnistimineen. Tuulilasivakuutus voi säästää pitkän pennin, jos lasi menee halki ja se pitää vaihtaa.

Kaikille tuulilasien korjauksille Uudenmaan Autolasipojat antaa työn osalta vuoden takuun.
– Jos vaurio uusiutuu korjaamastamme kohdasta, hyvitämme koko korjaussummaan uuden lasinvaihdon yhteydessä. Kaikkia vaurioita emme pysty korjaamaan, mutta suurimman osan pystymme,  Pennanen sanoo.

Kaikki muutkin autolasitarvikkeet

Uudenmaan Autolasipojat huoltaa myös ilmastointilaitteita. Autovalmistajat suosittelevat huoltamista 2-3 vuoden välien. Kylmäaineesta haihtuu 10-15 %, aineen kokonaismäärän ollessa automerkistä riippuen 500 grammaa. Parissa vuodessa menekki on jo merkittävä.
–Tämän lisäksi laitteen kompressoria pitää öljytä samoin kuin auton moottoriakin, Pennanen sanoo.

Vuonna 2002 perustetun Uudenmaan Autolasipoikien palveluihin kuuluvat myös autolasien turvamerkinnät, urat, sulat ja muut autolasitarvikkeet. Autolasipojilta saa nyt ostoksille myös Resurs Bank -rahoituksen 30-60 päivän kuluttomalla ja korottomalla maksuajalla.  Tuulilasivahinkojen korvaamisessa se tekee yhteistyötä kaikkien tunnettujen vakuutusyhtiöiden kanssa.

 

 

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

​BMW 8-sarjan Gran Coupé lanseerataan syksyllä
Taina Sikanen Seinäjoelta myynyt lähes 2000 uutta Kia-autoa
600-hevosvoimainen BMW M8

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *