Kaasujalka

Rengasmarket Tiiriö sai uudet tilat ja lisää nostureita

Julkaissut:

|

8.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Rengasmarket Tiiriö sai uudet tilat ja lisää nostureita

 

Rengasmarket Tiiriö Hämeenlinnassa sai muuton myötä moninkertaisen määrän lisää neliöitä ja nosturipaikkoja, moderneja odotustiloja unohtamatta.

Rengasmarket Tiiriön osoite on heinäkuusta lähtien ollut Mäkeläntiellä Hämeenlinnassa.

–Sähkömestarintieltä muutimme pois siksi, että tilat vain kävivät ahtaiksi. Nyt tilaa on kaikkiaan noin 800 m2. Asfaltoitu parkkialue on iso, varmasti Hämeenlinnan paras tällä alalla.  Myös Tiiriön muut palvelut löytyvät tästä läheltä, kertoo myymäläpäällikkö Marko Salmela.

Uusi osoite löytyy kuitenkin samalta postinumeroalueelta kuin entisetkin tilat, Mäkelän teollisuusalueelta. Linnuntietä matkaa vanhasta osoitteesta uuteen tulee vain 200 metriä ja ajamallakin vain noin kilometri.

Helppo löytää

Paikan valokyltti on helppo tunnistaa Prisman ohi Helsingin suunnasta Tampereelle ajaessa.  Perille ovat löytäneet niin vanhat vakioasiakkaat kuin uudetkin asiakkaat.  Samassa kiinteistössä toimi aiemmin katsastusasema Katsastuskuvio.

– Saamme kiertokulun sesongissa aiempaa nopeammaksi, kun nosturipaikkoja on viisi entisen kolmen sijasta. Lisäksi meillä on 2 lattiapaikkaa ja autokorjaamon puolellakin kaksi nosturia.

Paitsi rengasliike, on Rengasmarket Tiiiriö myös täyden palvelun autohuoltokorjaamo.

– Meiltä saa niin öljynvaihdot kuin moottori- tai vaihteistoremontitkin. Vain peltitöitä emme tee.

Asentajien määrääkin on kasvatettu kolmesta viiteen.

Hyvä aika tehdä kaupat

Juuri nyt on hyvä aika tehdä rengaskaupat Rengasmarket Tiiriössä. Valikoimaan kuuluvat Continentalin valmistamat rengasmerkit: Continental, Gislaved ja Matador.

– Myymme kuitenkin tarvittaessa myös Michelinit ja Nokiat, Salme sanoo.

– Vielä tässä vaiheessa pystymme myymään halvemmalla kuin sesongissa. Renkaita riittää, sillä uusissa tiloissa myös varastotila on aiempaa suurempi.  Vähän erikoisempaakin rengasta löytyy varastosta hyvin.

Vaikka rengasasiakkaita palvellaan myös non-stoppina, kehottaa Salmela sesongin lähestyessä varaamaan ajan jo etukäteen.

– Omien renkaiden kunto kannattaa katsoa nyt hyvissä ajoin ennen renkaanvaihtosesonkia. Meillä ne voi tutkia veloituksetta. Kivijalkaliikkeen vahvoja puolia on kaupanteon ja henkilökohtaisen palvelun vastuullisuus ja turvallisuus. Netistähän ei neuvoja saa ja jos tulee ongelmia, on vastuullisten tavoittaminen haastavaa.

Koska auto katsastetaan vain kerran vuodessa, ajaa moni tietämättään kelvottomilla kesä- tai talvirenkailla. Esimerkiksi kesäaikaan autonsa katsastuttanut voi ajaa hengenvaarallisilla talvirenkailla useammankin talven, jos ei joudu poliisin rengasratsiaan.

– Moni tuudittautuu liian moni luulemaan, että renkaat ovat ok, kunhan niissä vain ilma pysyy.

Huipputarjouksia luvassa

Rengasmarket Tiiriö järjestää viralliset avajaiset syystapahtuman yhteydessä 18-20. lokakuuta. Päätapahtuma on lauantaina 20.lokakuuta.

– Silloin on luvassa huipputarjouksia, vanteita ja autonhuoltopalveluja erikoishintaan, makkaranpaistoa sekä kahvi- ja mehutarjoilua unohtamatta.

Esimerkiksi kesäaikana autonsa katsastuttamassa käyneen kannattaa tulla tarkastuttamaan meille, ettei vaihda alle hengenvaarallisia talvirenkaita,

Viihtyisissä odotustiloissa asiakas voi lukea vaikka päivänlehdet ilmaisen kahvin kera.

–Laitteet ovat markkinoiden parhaat ja uusimmat. Huoltopuolelta löytyvät ohjauskulmien säätölaitteet, joilla tehdään nelipyöräsuuntauksia. Nostimet ja rengaslinjastot ovat uudet. Hämeenlinnassa kellään muulla ei ole myöskään yhtä isoa nelipilarinostinta, jolla saadaan ylös isommatkin asuntoautot ja pakettiautot.

Raskaan kaluston laitteistoa Rengasmarket Tiiriössä ei vielä ole saatu muuttohässäkässä, mutta sellainen on tulossa. Tällä hetkellä sisään pystytään ottamaan henkilö- ja pakettiautot sekä maasturit.

– Kun saamme raskaan kaluston laitteiston, niin meille voi tuoda kuorma-autonkin. Ja pysäköintialueemme pihalla on laajempi kuin yhdelläkään muulla alan toimijalla Hämeenlinnassa, Salmela sanoo.

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Mercedes-Benzin E-sarjan kymmenes sukupolvi syksyllä Suomeen
Kaasujalka kausi 5 jakso 9.
Toyota GR Supran mallisto laajenee 2.0-litraisella turbomoottorilla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *