Kaasujalka

Tarraco on Seatin 7-paikkainen maasturi

Julkaissut:

|

19.9.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Tarraco on Seatin 7-paikkainen maasturi

Saataville tulee kaksi bensiinimoottoria. Ensimmäinen on nelisylinterinen 1,5 litran ja 150 hevosvoiman TSI, jonka teho välitetään etupyöriin kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. Toinen on 2,0 litran 190 hevosvoimainen moottori seitsenvaihteisella DSG-automaattivaihteistolla ja 4Drive-nelivetojärjestelmällä.  

Tarraco valikoitui uuden Seatin nimeksi yli 140 000 äänellä #SEATseekingName-kilpailun finaalissa.

Espanjan Martorellissa suunniteltu ja kehitetty, Saksan Wolfsburgissa valmistettu SEAT Tarraco on SEATin kolmas SUV-malli ja sen design antaa viitteitä SEATin tulevasta muotokielestä.

Vuoden 2018 tammikuusta elokuuhun Seat toimitti maailmanlaajuisesti 383 900 ajoneuvoa, mikä on 21,9 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajanjaksona.

 

Kaikissa moottoreissa on suoraruiskutus, turboahdin, Start&Stop-järjestelmä ja tehoa 150–190 hevosvoiman välillä.

Myös dieselmoottoreissa on kaksi vaihtoehtoa: molemmat ovat 2,0 litran TDI-moottoreita, joiden tehot ovat 150 ja 190 hevosvoimaa. 150 hevosvoiman moottori on varustettu joko kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla ja etuvedolla tai seitsenvaihteisella DSG-automaattivaihteistolla ja 4Drive-nelivetojärjestelmällä. Tehokkaampi moottori on saatavana ainoastaan seitsenvaihteisella DSG-vaihteistolla ja 4Drive-nelivetojärjestelmällä. Tulevaisuudessa Tarracoon on saatavilla myös vaihtoehtoisia voimalinjoja.

Lane Assist -kaistanpitoavustin ja Front Assist -ympäristönvalvontajärjestelmä polkupyöräilijöiden ja jalankulkijoiden tunnistuksella ovat vakiona. Blind Spot Detection -katvealueen varoitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistus, Traffic Jam Assist -ruuhka-avustin, mukautuva vakionopeudensäädin ACC, kaukovaloavustin ja Emergency Assist -hätätilanneavustin ovat saatavilla lisävarusteina.

Ulkomitoiltaan 4 735 mm pitkä ja 1 658 mm korkea ja tavaratilaa uudessa Tarracossa on jopa 700–1775 litraa (7-paikkainen versio) ja 760–1920 litraa (5-paikkainen versio.)

Auton kaikissa ulko- ja sisävaloissa käytetään led-tekniikkaa sekä vakiona että Xcellence- ja Style -varusteluversioissa. Ledien hyödyntäminen on antanut suunnittelijoille lisää luovaa vapautta ja asiakkaille kirkkaammat valot.

Tarraco tulee saataville kahdeksassa eri värissä: Dark Camouflage, Oryx White, Reflex Silver, Atlantic Blue, Indium Grey, Titanium Beige, Deep Black ja Urano Grey.

Digitalisoituminen näkyy Tarracon 10,25 tuuman digitaalisessa mittaristossa, josta kuljettaja saa ajamiseen liittyvää tietoa sekä 8 tuuman näytössä, jonka avulla myös matkustajat voivat käyttää  liitettävyystoimintoja. Tarraco on ensimmäinen Seat, johon on saatavilla eleohjaus (8” Navigation Plus infotainment-järjestelmän yhteydessä).

Tarracon ennakkomyynti alkaa loppuvuodesta 2018.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *