Kaasujalka

Polttoainejärjestelmä puhtaaksi ennen talvea

Julkaissut:

|

14.11.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Polttoainejärjestelmä puhtaaksi ennen talvea

Auton polttoainejärjestelmään kerääntyy helposti kosteutta, varsinkin kosteampina vuoden aikoina. Tämä vaikuttaa bakteerien ja karstan syntyyn polttoainejärjestelmässä ja polttoainesäiliössä. Nämä epäpuhtaudet voivat aiheuttaa suuriakin ongelmia mm. tukkimalla pahimmillaan polttoainesuodattimen kokonaan.

Ongelmat voidaan helposti ennaltaehkäistä käyttämällä säännöllisesti SONAX-polttoainejärjestelmän puhdistusaineita. Ne puhdistavat kaikki moottorin osat, joiden kautta polttoaine kulkee nesteenä. Puhdas polttoainejärjestelmä kuluttaa vähemmän polttoainetta ja tuottaa vähemmän haitallisia päästöjä.

Oikea tuote valitaan ajoneuvon polttoaineen mukaan: SONAX Diesel System Cleaner on tarkoitettu dieselajoneuvoille ja SONAX Fuel Injection & Carburetor Cleaner bensiiniajoneuvoille.

Dieselpolttoaine- ja ruiskutusjärjestelmään tarkoitettu SONAX Diesel System Cleaner poistaa kosteuden ja karstaa sekä estää parafiinikiteiden muodostumista.  250 ml:n pullon hinta on 10,30€.

SONAX Fuel Injection & Carburetor Cleaner puhdistaa puolestaan bensiiniauton polttoainejärjestelmän, suuttimet, kaasuttimet, venttiilit, sytytystulpat ja palotilan. samalla käsittelyllä se voitelee polttoaine- ja suihkutuspumpun sekä suuttimet. Yksi pullollinen sisältää 250 ml ja se maksaa 9,80€.

Käsittely on edullinen ja erittäin helppo tehdä.  Ainetta kaadetaan koko pullollinen polttoainesäiliöön – muuta ei tarvita. Ajoneuvoa voi heti käyttää normaalisti.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uusi Calix-sisätilanlämmittin – tehokas ja hiljainen
8 vinkkiä onnistuneeseen autokauppaan!
Lasit kirkkaina pimeällä

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *