Kaasujalka

Tänak, Lappi ja Latvala Toyotalla 2018

Julkaissut:

|

18.10.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Tänak, Lappi ja Latvala Toyotalla 2018

Toyota Gazoo Racing vahvisti ensi vuoden kuljettajikseen Ott Tänakin, Esapekka Lapin ja Jari-Matti Latvalan.

Tänak siirtyy Fordilta Toyotalla ja samalla Juho Hänninen siirtyy sivuun. Hännisen kartturista Kaj Lindströmistä tulee urheilutoimen johtaja. Ensi vuonna Toyota Gazoo Racing team ajattaa siis kolmea autoa jokaisessa osakilpailussa.

-Olemme pitääneet silmällä Tänakissa jo jonkin aikaa ja olemme iloisia, kun voimme vahvistaa hänet ensi vuoden kuljettajaksemme. Hän omaa täydellisen sekoituksen nuoruutta ja kokemusta ja lisäksi uskon hänen sopivan täydellisesti tiimiin henkeen, Tommi Mäkinen kertoo.

-Lisäksi haluan onnitella Kaj Lindströmiä uudesta roolistaan tiimissä. Minun lempimuistoni omalta uraltani on Monte Carlo -rallin voitto hänen kanssaan ja olen aina nauttinyt hänen kanssaan työskentelystä. Lopuksi haluan kiittää Juhoa kaikesta mitä hän on tehnyt tiimin eteen. Juho on ollut erittäin suuressa roolissa, että olemme päässeet tähän missä nyt olemme. Hän tulee aina olemaan osa perhettämme, Mäkinen jatkaa.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Mika Salo Arctic Lapland Rallyyn
Sébastien Loeb liittyy Hyundain tiimiin
BMW Motorsportin johtaja Kaasujalan erikoishaastattelussa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *