Kaasujalka

Rasmus Joutsimiehelle unelmasopimus

Julkaissut:

|

21.3.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Rasmus Joutsimiehelle unelmasopimus
13-vuotias karting- kuljettaja Rasmus Joutsimies solmi unelmasopimuksen espanjalaistiimi DPK Racingin kanssa.
Keimola FK-kerhoa edustavan OK Junior -kuljettajan tuleva kausi sai mukavan aloituksen, kun Italian Lonaton radalla ajetun Winter Cupin jälkeen alkoi neuvottelut espanjalaisen DPK Racingin kanssa.
Neuvottelut etenivät nopeasti, sillä espanjalaiset halusivat ajotaidoillaan huomiota herättäneen suomalaiskuljettajan ehdottomasti tiimiinsä. Muutos 13-vuotiaan Joutsimiehen kauteen onkin huima, sillä hän on tähän asti kiertänyt kilpailuja sekä kotimaassa että ulkomailla omasta teltasta käsin isä- poika tiimillä.
Sopimus kattaa CIK-FIA:n Euroopan Mestaruuskilpailut, Maailman Mestaruuskilpailun sekä WSK Super Masters Sarnon osakilpailun. Tänä vuonna EM-osakilpailu ajetaan vuosikymmenten tauon jälkeen myös Suomessa Mika Salo Circuitilla heinäkuussa FlyingFinn100 Race nimellä. Tiimin mukana kilpailuihin vaihtuu myös kalusto FA Kartin runkoon ja Iame Parillan moottoriin. Joutsimies nähdään tositoimissa myös Kartingin SM-sarjassa, joka starttaa hänen kotiradaltaan Vantaa Circuitilta 27.-28.5.2017. Tapahtumassa on mukana myös karting-radoille palannut J.J. Lehto ja nähtävää on koko perheelle FlyingFinn 100-hankkeen lastenautojen ja F1-autojen muodossa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Mersu paskaksi routakuopassa – vakuutus ei korvaa
Ääripäät korostuvat autoilusta väitellessä
Miksi ette sitten osta dieseleitä?

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *