Kaasujalka

Uusi kestopinnoite Finikorilta

Julkaissut:

|

10.3.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi kestopinnoite Finikorilta

Finikor on lanseerannut uuden Finikor Brilliant Plus+ kestopinnoituksen.

Uusinta keraamista sukupolvea edustava kestopinnoite antaa autolle ennennäkemättömän suojan, helpottaa auton hoitoa ja saa maalipinnan hylkimään vettä ja likaa. Mikä parasta, kestopinnoite antaa autolle upean, kiiltävän pinnan ja saa sen loistamaan uudenveroisena pitkään.

Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite on kehitetty pohjoismaiden vaativiin olosuhteisiin. Pinnoite perustuu viimeisimpää keraamiseen sukupolveen ja sisältää markkinoiden suurimman konsentraatiopitoisuuden, jonka takia se antaa parhaan mahdollisen suojan. Kestopinnoitukselle myönnetään 3 vuoden takuu auton iästä riippumatta.

”Uusi tuote on saanut aivan loistavan vastaanoton ja se on ylittänyt villeimmätkin odotuksemme. Sen lisäksi, että kestopinnoituksia on tehty jo satoja näin pienellä aikavälillä, olemme saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta ” toteaa tyytyväisenä Finikorin toimitusjohtaja Teemu Suovesi.

Finikor Brilliant Plus+ tuotiin markkinoille tammikuussa 2017 ja on nyt saatavilla kaikista yli 50:stä Finikor -liikkeestä kautta maan. Finikor Brilliant Plus+ keraaminen kestopinnoite on osa Pohjoismaista Drop Off -ketjua. Lisätietoja Finikor Brilliant Plus+ kestopinnoituksesta osoitteesta: https://www.finikor.fi/kestopinnoitus

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Helsingin Rengashotelli Euromasterin partneriksi
”Pienenkin korjaamon pitää erikoistua”
Sohvalla istuen uudet renkaat Mersuun

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *