Kaasujalka

Jaguar Land Rover avaa lippulaivaliikkeen Helsinkiin

Julkaissut:

|

8.3.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Jaguar Land Rover avaa lippulaivaliikkeen Helsinkiin

Jaguarin ja Land Roverin myynnin ja mallivalikoiman kasvaessa pääkaupunkiseudun jälleenmyyjä Sports Car Center avaa uuden lippulaivaliikkeen Sports Car Center Airportin Kehä III –tien varteen.

Liikkeen uusi palvelukonsepti luo mahdollisuuksia myynnin kasvuun ja asiakaskokemuksen nousuun uudelle tasolle. Henkilökuntaa liikkeessä tulee olemaan noin 25. Molempien merkkien mallistot ovat kattavasti nähtävänä ja koettavana. Myös merkkien vaihtoautoille on varattu hyvin tilaa saman katon alla. Uusien autojen esittelytiloissa on huomioitu Jaguar Land Rover malliston tulevat tarpeet.

Sport Car Center Airport sijaitsee keskeisellä paikalla, yhden Suomen vilkkaimmin liikennöidyn tien varrella, Helsingin Tikkurilassa osoitteessa Aamuruskontie 12. Liikkeeseen on erinomaiset liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta. Ajomatka lentoasemalle kestää vajaa 10 minuuttia.

Lippulaivaliike kaikkine toimintoineen on merkittävä pitkän aikavälin panostus. Uimme autokaupassa vastavirtaan ja uskomme Jaguar Land Roverin menestykseen ennen kaikkea aktiivisen asiakaspalvelun kautta, hyvän sijaintimme ja uuden malliston tukemana, toteaa Sports Car Centerin toimitusjohtaja Markus Freund.

Sports Car Center on toiminut autokaupassa jo yli 30 vuotta ja myy vuodessa yli 3000 autoa. Yrityksen toiminta on kasvanut viimeisen 6 vuoden aikana yli 6 kertaiseksi, niin henkilöstön kuin liikevaihdon osalta, joka tilikaudella tulee olemaan yli 90m€ .

Valmistajana Jaguar Land Rover rikkoo uusi uusia ennätyksiä. Mallistossa on tällä hetkellä kymmenen mallisarjaa, joiden lisäksi Geneven autonäyttelyssä esiteltiin Range Rover Velar ja Jaguar I-PACE concept. Suomessa Jaguarin myynti kasvoi viime vuonna +152 % ja Land Roverilla vastaavasti +24 %. Uuden liikkeen odotetaan tukevan kasvua.

Täysin uusi viidennen sukupolven Land Rover Discovery on ensiesittelyssä lippulaivaliikkeessä 30.3.-1.4. Discoverya seuraavat loppukesästä markkinoille saapuva Range Rover Velar ja loppuvuodesta Jaguarin uusi XF Sportbrake farmari.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *