Kaasujalka

Mitsubishi esittelee Eclipse Crossin Geneven autonäyttelyssä 2017

Julkaissut:

|

28.2.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mitsubishi esittelee Eclipse Crossin Geneven autonäyttelyssä 2017

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) esittelee Geneven kansainvälisessä autonäyttelyssä ensi viikolla täysin uuden kompaktin SUV-mallin. Uusi Eclipse Cross tulee olemaan merkittävässä asemassa Mitsubishin mallistossa. Auto saapuu Eurooppaan vuoden 2017 syksyllä.

Eclipse Cross täydentää Mitsubishin mallistoa ASX:n, Outlanderin, Outlander PHEV:n rinnalla. Samalla se vahvistaa Mitsubishin asemaa suosittujen crossover- ja SUV-mallien valmistajana Euroopassa. Eclipse Cross yhdistää coupémaisen tyylikkyyden Mitsubishin dynaamiseen SUV-mallien muotoilukieleen.

Uuden Eclipse Crossin muotoilussa erottuu rohkea vyötärölinja, korin veistokselliset pinnat ja voimakkaat pyöränkotelot. Coupémainen takaosa puolestaan korostaa mallin urheilullisuutta. Eclipse Crossin keulassa on näyttävät sumuvalot, jotka on sijoitettu etulokasuojien yhteyteen. Auton takaprofiilia puolestaan korostavat kaksiosaiset LED-jarruvalot. Lyhyt takaylitys ja alleajosuojat edessä ja takana lisäävät Eclipse Crossin vaikuttavuutta.

Modernia ohjaamoa hallitsee kosketusnäyttö, johon on saatavilla älypuhelimen integroimista varten Android Auto™- ja Apple CarPlay™ -palvelut. Kosketusnäytön toimintoja ohjataan keskikonsoliin sijoitetulla valitsimella ilman, että kuljettajan täytyy vaihtaa ajoasentoa. Kuljettajalla on käytössään myös Head Up Display -tuulilasinäyttö.

Eclipse Cross käyttää elektronisesti säädettyä Mitsubishin nelivetojärjestelmää, joka mahdollistaa optimaalisen pidon haastavissakin olosuhteissa.

Eclipse Cross on saatavana kahdella eri voimalinjalla. Uusi 1,5-litrainen bensiiniturbomoottori on varustettu CVT-automaatilla. 2,2-litraisen turbodieselin parina on uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

Mitsubishi myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun.

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *