Kaasujalka

Rahoituskumppani toi osamaksun yksityisten väliseen autokauppaan

Julkaissut:

|

7.1.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Rahoituskumppani toi osamaksun yksityisten väliseen autokauppaan

autocredit-2

Rahoituskumppani Suomi toi edullisen osamaksurahoituksen yksityisten myyjien ja ostajien väliseen ajoneuvokauppaan.

Vaihtoautokaupassa törmäsi takavuosina usein siihen ongelmaan, että itselle mieluisimman vaihtoauton myyjä oli yksityinen ja silloin taas tuli rahoitus ongelmaksi: harvalla kun on taskussaan 10 000-15 000 euroa ”riihikuivaa”.

Toki googlaamalla löytyy niin vakuudellisia kuin vakuudettomiakin kulutusluottoja.   

Vakuudellinen kulutusluotto vaatii ostajalta kuitenkin vakuudeksi omaisuutta tai takauksen. Vakuudeton kulutusluotto taas on nimensä mukaisesti vakuudeton, joka vaikuttaa rahoituksen hinnoitteluun ja saatavilla olevaan rahoituksen määrään. Kulutusluottojen korko koostuu vaihtuvasta viitekorosta ja marginaalista, jolloin korkojen nousu nostaa kuukausierää.  Kulutusluottojen luottoehtojen vuoksi ne eivät usein sovellu kalliimpien ajoneuvojen rahoitukseen.

RahoitusKumppanin osamaksurahoitus poikkeaa molemmista perinteisistä kulutusluotoista. Ennalta määrättyjä maksimisummia ei ole, ja rahoitus on mahdollista saada lähes kaikkiin rekisteröityihin ajoneuvoihin niiden hinnasta, vuosimallista ja ajomäärästä riippumatta, sanoo Ari-Pekka Hiltunen RahoitusKumppani-yhtiöstä.

Auto vakuutena 

Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.
– Hoidamme rahoitukseen liittyvät toimenpiteet puolestasi, eikä sinun tarvitse varata aikaa pankista.

Vakuudettomiin rahoitusratkaisuihin verrattuna kohdevakuudellinen osamaksurahoitus on selkeästi edullisempaa. Pystymme tarjoamaan rahoituksen halvemmalla kuin vakuudettomat kulutusluotot, koska ajoneuvo toimii lainan vakuutena, Hiltunen kertoo.

Hiltunen muistuttaa, että useimmissa vakuudettomissa kulutusluotoissa todellinen vuosikorko hyppää äkkiä jopa 20 prosenttiin.
– RahoitusKumppanilla korko on alkaen 5,90 % + kulut. Käsirahan osuus tulisi olla noin 10% kauppasummasta. Takaisinmaksuaikaan vaikuttaa kaupankohteena oleva ajoneuvo, maksimissaan sitä saa 72 kuukautta.

RahoitusKumppanin osamaksurahoituksella voi rahoittaa lähes kaikkia rekisteröityjä moottoriajoneuvoja kuten: henkilö-ja pakettiautoja, veneitä, moottoripyöriä, moottorikelkkoja, mönkijöitä ja matkailu-autoja.
–Mikäli ajoneuvossasi on vanhaa osamaksurahoitusta jäljellä, Rahoituskumppani maksaa loppuvelan rahoitusyhtiölle ja vähentää saman summan myyjälle tilitettävästä kauppasummasta. Tätä vaihtoehtoahan ovat jo tähänkin asti tarjonneet autoliikkeet, mutta me tuomme tämän mahdollisuuden myös yksityisten kuluttajien väliseen kauppaan

Myyjälle maksuton

Myyjälle palvelu on maksuton.
– Myyjä voi laittaa omaan myynti-ilmoitukseensa myös maininnan osamaksurahoituksen järjestymisestä meidän kautta. Rahoituskumppani.fi –sivustolla on helppo hakea luottopäätös ja laskea järjestelmämme avulla itselleen sopivat kuukausierät. Kaupat tehdään aina RahoitusKumppanin kanssa yhteistyötä tekevällä katsastusasemalla, joita on valtakunnallisesti 20-30 kpl. Katsastusasemalla tarkistetaan, että ajoneuvon valmistenumero, kilometrit ja rekisteritunnus täsmäävät sopimuksiin. Tunnistetaan ja todennetaan henkilöllisyys niin myyjältä kuin ostajalta voimassa olevasta kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, sekä allekirjoitetaan kaupan asiakirjat.

Myönteinen luottopäätös edellyttää 21 vuoden ikää, vakituisia tuloja ja puhtaita luottotietoja. Kauppasumma maksetaan myyjälle 3-7 arkipäivässä.

100-prosenttisesti kotimaisen RahoitusKumppani Suomen vastuuhenkilöillä on ajoneuvorahoituksesta jo kymmenien vuosien kokemus. Yhtiö tekee yhteistyötä Suomen suurimpien rahoitus- ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

Teksti Timo Kiiski
Kuva RahoitusKumppani Suomi

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Sohvalla istuen uudet renkaat Mersuun
Oikeat istuinsuojat ja kumimatot ammattilaisen arkeen
Näin oikeat renkaat tekevät ajamisesta nautinnon

Tietoa julkaisijasta

Mika

(1) Lukijan kommentti

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *