Kaasujalka

Neste Oil Ralli Helsinki Battle, ainutlaatuinen ralliautotapahtuma Helsingissä 26.7.

Julkaissut:

|

12.3.2014

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Neste Oil Ralli Helsinki Battle, ainutlaatuinen ralliautotapahtuma Helsingissä 26.7.

Neste Oil on ollut nimiyhteistyökumppanina MM-rallin Suomen osakilpailussa 20 vuoden ajan. Juhlistaakseen merkkipäivää Neste Oil tuo vauhdikkaan ralliautotapahtuman Helsingin Hietalahteen

Suljetulla tieosuudella legendaariset rallitähdet ottavat mittaa nykyisistä huippukuskeista. Lisäksi seuraavan viikon Jyväskylän MM-osakilpailuun valmistautuvat rallitiimit levittäytyvät Hietalahden torille asiankuuluvine huoltoparkkikalustoineen.

”Nykyisistä tähtikuljettajista mukaan ovat lupautuneet Hyundai Motorsportilta Juho Hänninen ja Thierry Neuville, Volkswagenilta Sébastien Ogier ja Jari-Matti Latvala sekä Citroënilta Mads Østberg. Legendoista mukana ovat Markku Alén, Tommi Mäkinen, Juha Kankkunen ja Markus Grönholm”, kertoo Neste Oilin markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

”Juhlistamme 20-vuotisjuhlavuotta Suomen MM-rallin nimiyhteistyökumppanina tuomalla vauhdin hurmaa ja autoilun iloa pääkaupungin ytimeen. Tavoitteenamme on luoda tilaisuus, jossa koko perhe viihtyy ja jossa voi nähdä WRC-luokan ralliautoja, tavata legendaarisia rallikuskeja sekä nykypäivän tähtiä”, jatkaa Tuomi.

”On ollut fantastista huomata, kuinka upean vastaanoton tapahtuma on jo nyt saanut niin tämän päivän kärkitehdastiimeiltä kuin legendoilta, jotka ovat innolla lähteneet mukaan tähän tapahtumaan. Mieltä lämmittävää on myös, että Helsingin kaupunki innostui tapahtumasta ja lähti mukaan tähän tapahtumaan tarjoten sille ainutlaatuisen ympäristön”, kertoo Tuomi.

”Tämä on hieno ralliviikon avaus, joka huipentuu Jyväskylän MM-osakilpailuun. Lisäksi tapahtuma esittelee huipputason ralliautoilua kiinnostavassa ja kompaktissa ympäristössä myös yleisölle, jota Jyväskylän Neste Oil Ralli ei välttämättä tavoita”, kertoo Tiina Lehmonen, AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja.

Helsingin kaupungin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on lupautunut tapahtuman suojelijaksi.

“Helsingin kaupunki toivottaa tervetulleeksi isot, suurta yleisöä kiinnostavat tapahtumat. Tavoitteenamme on pitää kesäinen Helsinki vireänä ja kiinnostavana myös kansainvälisiä vierailijoita ajatellen. Neste Oil Ralli Helsinki Battle sopii hyvin tähän tavoitteeseen”, sanoo Helsingin kaupungin elinkeinojohtaja Marja-Leena Rinkineva.

Tapahtumaan odotetaan kymmeniätuhansia katsojia ja se on tarkoitettu kaikille puhtaammista polttoaineista, ralliautoilusta, nykyisistä maailman tähdistä ja legendaarisista rallikuljettajista kiinnostuneille henkilöille. Tapahtuma on maksuton.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

BMW M4 CS – Kilpa-ajon tuntua arkiajoon
Uudistunut Volkswagen ID.3 77 kWh Pro S hinta alkaen 42 620 euroa
Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *