Kaasujalka

Mazda vahvistaa edustustaan pääkaupunkiseudulla

Julkaissut:

|

24.9.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mazda vahvistaa edustustaan pääkaupunkiseudulla

Mazdan maahantuonnista  Suomessa ja Baltian maissa vastaava Inchcape Motors Finland Oy avaa oman Mazda-jälleenmyyntipisteen Helsingin Herttoniemeen 30.9. Herttoniemen Mazda-liikkeessä osoitteessa Laivalahdenkatu 8, palvellaan niin automyynnin kuin huollonkin asiakkaat.

-Inchcape Motors Finland on toiminut Mazdan maahantuojana vuodesta 1992, joten meillä on talossa kokemusta Mazdasta jo neljältä vuosikymmeneltä. Uusi Helsingin myymälä on juuri sopiva täydennys olemassa olevaan Mazda-verkostoon, ja odotan innolla että pääsemme tarjoamaan Mazda-asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja laajasta mallistostamme jokaiseen tarpeeseen sopivan auton! kertoo Miia van Bolderen, Mazdan Suomen ja Baltian toimitusjohtaja.

Uuden myymälän avaamisen ajankohta tukee täydellisesti Suomen markkinassa haettua kasvua tulevien mallilanseerausten kautta, joista ensimmäinen on marraskuussa lanseerattava 7-paikkainen Mazda CX-80. Loppuvuoden aikana työsuhdeautoilijoita tavoitellaan vuonna 2022 markkinoille tuodun Mazda CX-60 lataushybridin uudella Business-mallistolla.

-Herttoniemen Mazda-myymälä on ensimmäinen askel Inchcapen paikallisessa kasvutrategiassa, jonka ytimessä on vahvistaa Inchcapen edustamien merkkien läsnäoloa pääkaupunkiseudun autokaupassa. Samalla voimme tarjota asiakkaille niitä hyötyjä, joita Inchcapen ja Mazdan pitkäaikainen kumppanuus sekä kokemus merkistä mahdollistavat, sanoo Inchcape Motors Finlandin toimitusjohtaja Stefan Andström.

Mazda on autovalmistaja, joka tunnetaan innovatiivisen suunnittelun ja tyylikkään muotoilun yhdistämisestä. Aidosti japanilaisen yrityksen kulmakiviä on ihmiskeskeisyys, jonka avulla Mazda kykenee valmistamaan poikkeuksellista suorituskykyä ja mukavuutta tarjoavia ajoneuvoja. Sen monipuoliseen valikoimaan kuuluvat mm. tyylikäs Mazda3, joka tunnetaan hienostuneesta muotoilustaan ​​ja dynaamisesta ajokokemuksestaan, sekä upea suuri SUV Mazda CX-60, jossa yhdistyvät ylellisyys, edistynyt teknologia ja tehokkaat hybridivaihtoehdot. Malliston lippulaiva on täysin uusi Mazda CX-80, erittäin tilava 7-paikkainen lataushybridinäkin saatava SUV. Kestävyyteen sitoutuneena Mazda jatkaa sähkö- ja hybridiajoneuvojensa valikoiman laajentamista. Kaiken kehityksen ytimessä säilyy ajamisen nautinnon filosofia.

Inchcape plc on globaalisti johtava riippumaton autokaupan kestävään kasvuun perustuva toimija laajalla, yli 40 markkinaa kattavalla alueella. Tarjoamme kumppaneillemme lisäarvoa yhdistämällä markkina-alueiden paikallista asiantuntemusta edistyneeseen data-analytiikkaan ja rakennamme vahvempia autobrändejä.  Inchcape plc konsernin liikevaihto tilikaudella 2023 oli 13,5 miljardia euroa (11,4 miljardia puntaa). Työntekijöitä konsernissa on 22 000 ja yhteistyökumppaneita, autoalan brändejä yhteensä 60.

Inchcape toimii Suomessa yhtiöissään sekä maahantuojana että osana jälleenmyyjäverkostoa Mazdan sekä JLR:n brändeille (Range Rover, Discovery, Defender ja Jaguar). Suomessa Inchcape työllistää 80 henkilöä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Dacia Duster nyt Suomessa
Volkswagen ID. Buzz sai odotetut versiot
Tässä se on! Uudistunut Volvo XC90

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *