Kaasujalka

Audi Q6 e-tron performance hinta alkaen 73 990 euroa

Julkaissut:

|

30.5.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Audi Q6 e-tron performance hinta alkaen 73 990 euroa

Audi Q6 e-tron performance hinta alkaen 73 990 euroa . Jopa 630 kilometriä toimintamatkaa (WLTP) ja 260 kilometriä ladattavissa 10 minuutissa sopivalla suurteholatausasemalla. Suomessa myynti alkaa 3.6.2024; hinta alkaen 73 990 euroa

Audi julkistaa uuden, erittäin energiatehokkaan, takavetoisen Audi Q6 e-tron -malliversion ennen sen virallista lanseerausta elokuussa. Takavetoisuuden sekä vastikään kehitetyn 100 kWh bruttokapasiteetin (94,9 kWh netto) omaavan litiumioniakun ansiosta uuden Audi Q6 e-tron performance -mallin toimintamatka on jopa 630 km (WLTP). Suomessa uuden Audi Q6 e-tron performance -mallin myynti alkaa maanantaina 3.6.2024 ja sen alkaen hinta on 73 990 euroa.

Tämän vuoden maaliskuussa pidetyssä maailmanensi-illassa Audi esitteli kaksi versiota uudesta mallista: Audi Q6 e-tron quattro, joka tarjoaa Audille tyypillisen varman suorituskyvyn 285 kW:n järjestelmäteholla ja urheilullinen SQ6 e-tron, jossa on launch control -toiminnolla tehoa jopa 380 kW.

Mallissa on Suomessa tuttuun tapaan erinomainen vakiovarustelu, johon kuuluu mm. LED-ajovalot Plus ja LED-takavalot yhtenäisellä valonauhalla, mukautuva vakionopeudensäädin, sisätilapaketti vakioistuimilla ja mustalla tai beigellä nahka-/keinonahka-verhoilulla tai vaihtoehtoisesti asiakkaan halutessa S line -sisätilapaketti urheiluistuimilla ja mustalla kierrätysmateriaaleista valmistetulla Melange kangas-/keinonahka-verhoilulla, sähkösäätöisillä ristiselän tuilla, säilytyslokeropaketti sekä tavaratila etukannen alla, Park Assist Plus -pysäköintiavustin, kaistanvaihto- ja poistumisvaroitin, Audi virtuaalimittaristo Plus, Audi Smartphone Interface -älypuhelinliitäntä ja Application Store -sovelluskauppa, ohjauspyörän lämmitys ja runsaasti muita varusteita.

Mallissa suuren suosion saavuttaneet ja erinomaisen lisäyksilöinnin tarjoavat varustepaketit ovat niin ikään myös saatavilla Audi Q6 e-tron performance -malliin:

-Teknologiapaketti Plus; 2 200 euroa (sis. etuistuinten sähkösäädöt muistilla, Matrix LED -ajovalot, valokuviopaketti, turvallisuuspaketti, MMI-etumatkustajan näyttö, e-tron sport sound ja S-urheilualusta)

-Teknologiapaketti Pro; 4 480 euroa (sis. Teknologiapaketti Plus lisäksi mukautuva ilmajousitus, digitaaliset OLED-takavalot, adaptiivinen ajoavustin Plus, ohjauspyörän sähkösäädöt, autotallin oven avaaja)

-MMI experience Pro; 4 410 euroa (sis. Bang & Olufsen Premium 3D Sound System -äänentoistojärjestelmä, LED-sisävalopaketti Plus, Augmented Reality Head-up Display -tuulilasinäyttö, USB-pistokkeet korkealla latausteholla, In-car office) sekä valinnaisena varusteena paketin yhtedessä niskatukiin integroidut kaiuttimet lisähintaan 470 euroa

Lisäksi saatavilla on myös S line -ulkonäköpaketti sekä useita eri sisätilapaketteja. Yksittäisvarusteina valikoimasta löytyy mm. ilmastoidut etuistuimet, vetokoukku (vetokyky 2 000 kg) sekä panoraama-lasikatto.

Energiatehokas Q6 e-tron takavetoversiona – malliperheen pisin toimintamatka

Audi Q6 e-tron performance -mallissa on erityisen tehokas ja taloudellinen sähkömoottori. Kompakti ja tehokas kestomagneettisynkronimoottori (PSM) tarjoaa 240 kW:n järjestelmätehon launch control -toimintoa käytettäessä. Tämä takavetoinen malliversio kiihtyy 0-100 km/h 6,7 sekunnissa.

Nämä ominaisuudet tekevät Audi Q6 e-tron performancesta houkuttelevan vaihtoehdon asiakkaille, jotka eivät arvosta pelkästään pitkää toimintamatkaa, dynaamista suorituskykyä ja soveltuvuutta jokapäiväiseen käyttöön, vaan myös lyhyitä latauspysähdyksiä. Audi Q6 e-tron performancella on 630 kilometrin toimintamatkallaan (WLTP) yksi segmenttinsä pisimmistä toimintamatkoista. Jopa 260 kilometriä toimintamatkaa 10 minuutissa sopivalla pikalatausasemalla takaa korkean matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Audi Q6 e-tron -malliperhe

Uusi takavetoinen versio on Q6 e-tron -malliperheen uusin jäsen. Sillä on malliperheen pisin toimintamatka ja se edustaa alkaen-hintapistettä. Suomessa uuden erinomaisesti vakiovarustellun Performancen myynti alkaa maanantaina 3.6.2024 ja alkaen hinta on 73 990 euroa. Asiakastoimitukset alkavat tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ferrarin liiketoiminta Suomessa uudelle yhtiölle
Uudistunut Audi A3 ladattava hybridi – Jopa 143 km sähköinen toimintasäde
Peugeot E-3008 Long Range tarjoaa yli 700 kilometrin toimintasäteen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *