Kaasujalka

Uusi Kia Ceed sai hinnat

Julkaissut:

|

20.8.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Kia Ceed sai hinnat

Kolmannen sukupolven Kia Ceed esitellään Suomessa syyskuun alussa. Uuden Ceed-malliston hinnat (WLTP) alkavat 20 490 eurosta.

Ceed on ollut yksi luokkansa kestosuosikkeja Suomessa. Mallia on myyty meillä yhteensä yli 27 000 kappaletta. Ceed on nauttinut suurta suosiota myös muualla Euroopassa. Kia Ceediä on valmistettu ensimmäisestä sukupolvestaan vuodesta 2006 lähtien jo 1,28 miljoonaa kappaletta. Uusi Ceed on suunniteltu ja valmistettu edeltäjiensä tavoin Euroopassa

Uuden Ceed Sportswagonin muotoilu on mahdollistanut tavaratilan kasvattamisen 625 litraan, joka on enemmän kuin monella suuremmalla D-segmentin mallilla. Vastaavasti uusi Ceed on yksi oman luokkansa tilavimpia hatchback-malleja 395 litran tavaratilallaan.

Uuden Ceedin ja Ceed Sportswagonin asiakkailla on valinnanvaraa moottoreiden osalta. Moottorivalikoima koostuu kahdesta eri bensiinimoottorista ja kahdesta dieselmoottoriversiosta. Bensiinimoottorivalikoimassa on saatavana Kian suosittu 1.0 T-GDI -moottori (120 hv). Uutena moottorina tulee tarjolle 1.4 T-GDI -bensiiniturbomoottori (140 hv).

Uusi Kia Ceed on saatavana myös 1.6 CRDI -dieselmoottorilla (115 & 136 hv). Kaikki moottorit ovat saatavana kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla. 1.4 T-GDi ja 1.6 CRDi -moottorit tulevat tarjolle myös Kian 7-vaihteisella kaksoiskytkin automaattivaihteistolla.

Uudessa Kia Ceedissä on varustetasoja neljä: LX, EX, Business Premium sekä myöhemmin esiteltävä GT-Line. Jo LX-varustetasoon kuuluvat vakiona muun muassa: aktiivinen kaistavahti, kaukovaloautomatiikka, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja kuljettajan vireystilan valvonta ja vakionopeudensäädin. Ceed on ensimmäinen Kia, joka on saatavana myös autonomisen ajon tason kaksi mukautuvalla kaistallapitoavustimella.

Järjestelmä seuraa tiemerkintöjä ja pitää auton kaistallaan, kiihdyttää, jarruttaa ja ohjaa edessä olevaan liikenteeseen mukautuvasti. Kaistallapitoavustin käyttää sensoreita pitämään turvallisen välimatkan edessä ajavaan liikenteeseen ja on toiminnassa 0-130 km/h nopeuksissa.

Uusi Ceed-mallisto esitellään Suomessa 8.-9. syyskuuta.

Uusi Kia Ceed on koeajossa 23.8. ilmestyvässä Kaasujalassa

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *