Kaasujalka

Nelipyörä ostaa Etelä-Karjalan Osuuskaupan autokaupan liiketoiminnan

Julkaissut:

|

29.8.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Nelipyörä ostaa Etelä-Karjalan Osuuskaupan autokaupan liiketoiminnan

Hämeenmaan ja Kymen Seudun Osuuskaupan omistama Nelipyörä ostaa Etelä-Karjalan Osuuskaupan (Eekoo) autokaupan liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan on määrä toteutua vuodenvaihteessa 2024–2025.

-Autokaupan murros on ollut käynnissä jo useamman vuoden ja jatkuu edelleen. Nelipyörän vahvana strategisena tahtotilana on olla jatkossakin merkittävä autokaupan toimija. Tällä kaupalla Nelipyörä vahvistaa kasvuaan tulevina vuosina, Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto kertoo.
Kaupan myötä Eekoon omistaman Autotalo Ripatin nykyiset 32 työntekijää siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Nelipyörän palvelukseen.
-Haluan toivottaa Ripatin henkilökunnan tervetulleeksi osaksi Nelipyörän hienoa ammattilaisporukkaa, sanoo Nelipyörän toimitusjohtaja Johan Lillbroända.
Tavoitteena on palvella paikallisia asiakasomistajia yhä paremmin ja kehittää Etelä-Karjalan alueen autokaupan palvelutarjontaa.
-Alueen autokauppa säilyy S-ryhmässä, joten asiakasomistajamme saavat jatkossakin Bonusta ja etuja autokaupan huollosta ja varaosista. Nelipyörällä on paremmat resurssit ja mahdollisuudet kehittää Etelä-Karjalan alueen autokauppaa ja siten tuottaa entistä kilpailukykyisempiä palveluja myös Eekoon asiakasomistajille, toteaa Eekoon toimitusjohtaja Juha Riikola.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Tässä se on! Uudistunut Volvo XC90
Audi Q5 – Nyt jo kolmas sukupolvi
Volkswagen Golf GTI Clubsport ja Golf R sekä Golf R Variant nyt myynnissä

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *