Kaasujalka

Stop autoilijoiden kuritukselle roadtrip

Julkaissut:

|

17.6.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Stop autoilijoiden kuritukselle roadtrip

Salon Perniöstä Keski-Suomeen ja sieltä vielä vähän tuntematonta reittiä ympäri Suomen roadtrip matkaava autoilijoiden puolestapuhuja Hanna Jaala yhdistää vaikuttamisen ja lomareissun. Jaalan Fiat Punto tulee viemään hänet niin kotimaan lomakohteiden kuin paikallisten päättäjien äärelle.

Tarkoituksena on lomailun ohessa tavata ihmisiä ja keskustella autoilun merkityksestä. Vähäpätöinen aihe ei ole. Yksityisautoilu on liikkumismuodoista yleisin,
noin 90% kaikesta henkilöliikenteestä hoidetaan yksityisautoilun kautta. Kyseinen prosentti vaikuttaa töihin liikkumisen lisäksi myös matkailuun, ja sitä kautta todella laajasti kansantalouteemme ja yleensäkin elämään.
Mikä on yksityisautoilun merkitys? Onko se paha, josta tulee pyrkiä eroon? Onko autoilijoiden taloudellinen kuritus kohtuullista ja oikeudenmukaista? Mitä mieltä ovat paikallispoliitikot ja matkailualan yrittäjät? Näihin kysymyksiin Jaala tulee etsimään vastauksia matkallaan.

Matka alkaa Perniön ABC:ltä 19.6. klo 14. Jatkuu siitä Tammisaaren, Karjaan ja Lahden kautta Jyväskylään. 20.6. Hanna on klo 13.30 Vaajakosken ABC:llä, jossa hänen lisäksi on tavattavissa Stop autoilijoden kuritukselle -liikkeen edustaja Leevi Ruotsalainen. Matka jatkuu Vaajakoskelta noin kello 14 kohti Kuopiota, josta matka jatkuu eteenpäin Siilinjärven Toivalan ST1:ltä 21.6. noin klo 14. Tällä pysähdyksellä tavattavissa myös Stop autoilijoiden kuritukselle -liikkeen Jarmo Tukiainen. Tästä eteenpäin reitti ja aikataulut ovat auki. Olit sitten poliitikko, median edustaja, tai esimerkiksi matkailualan yrittäjä, olet tervetullut juttusille mille vain näistä tai tulevista pysähdyspaikoista. Road trip on aikataulultaan ja reitiltään avoin, ja sitä voidaan tarvittaessa muokata tapaamisille sopivaksi. Reittisuunnitelma päivittyy Facebookin Stop autoilijoiden kuritukselle -ryhmään sitä mukaa kun se muodostuu.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Audi Q5 – Nyt jo kolmas sukupolvi
Volkswagen Golf GTI Clubsport ja Golf R sekä Golf R Variant nyt myynnissä
Nelipyörä ostaa Etelä-Karjalan Osuuskaupan autokaupan liiketoiminnan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *