Kaasujalka

Peugeot 408:n hinnat alkavat 37 981 eurosta

Julkaissut:

|

21.11.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Peugeot 408:n hinnat alkavat 37 981 eurosta

Peugeot 408:n hinnat alkavat 37 981 eurosta. Alkuun tarjolla kahdella voimalinjatyypillä: bensiinikäyttöinen (PureTech 130) ja ladattava hybridi kahtena eri tehoversiona (Hybrid 180/225). Peugeot 408 on esillä ensikertaa Suomessa 21.-24.11.2022

Uusi Fastback-tyyppinen 408 yhdistelee eri autoluokkien parhaita piirteitä samaan autoon. 408:ssa on perinteisen sedanin ajoasento, mutta kuitenkin katumaasturin 189 mm maavara. Lähes 4,7 metrin mittaisena Peugeot 408 kurottaa jo lähes luokkaa ylemmäs – siinä onkin ison auton karismaa.

Tyyliä ja tilaa

Takapolvitiloiltaan auto on todella ilmava – suorastaan juhlallinen. 408 sopii fastback-tyylisestä muotoilustaan huolimatta myös perhekäyttöön. Tavaratilaa 408:ssa on 536 litraa.

Aina kattavasti varusteltu

408:n lähtövarustetaso on Allure, joka on todella kattavasti varusteltu. Jo perusvarustelussa mukana tulevat mm. aktiivinen vakionopeudensäädin, 180˚ peruutuskamera pesusuuttimella ja Peugeot Connect -audio- ja navigointijärjestelmä sekä räätälöitävissä olevat i-Toggle-valikkopainikkeet. Lataushybrideissä vakiona jo Alluressa on lisäksi 7,4 kW:n sisäinen ajoneuvolaturi.

Houkuttelevasti hinnoiteltuAllure Pack -varustelu (alk. 41 514 €) tuo autoon tyyliä komeiden 19-tuumaisten muodossa. Lisäksi varustetaso sisältää mm. pysäköintitutkat eteen ja laminoidut etusivulasit.

Malliston huipulta löytyvä GT tarjoaa 408:n tyylikkäimmässä paketissa. Peugeot MatrixLED Technology -matriisivalot tuovat kirkkautta pimeään ja mittaristo on toteutettu 3D-näkymällä. Lisäksi erityisen upeat 20-tuumaiset Monolithe-vanteet ovat saatavilla lisävarusteena vain ladattavan hybridin GT-tason yhteyteen.

Nykyaikaiset voimalinjat

Kaikki 408:t on varustettu EAT8-automaattivaihteistolla. Hinnat alkaen mallit on varustettu 130-hevosvoimaisella PureTech-bensiinimoottorilla. Ladattavia hybrideitä on tarjolla kaksi: Hybrid 180 ja Hybrid 225. Lukemat kertovat mallin kokonaistehon hevosvoimissa. Molemmat lataushybridiversiot tarjoavat 64 km (WLTP) sähköistä toimintamatkaa.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen ovat Vuoden Autourheilijat 2022
Hyundai Ioniq 6:n hinnat alkavat 59 390 eurosta
Uusien autojen rekisteröinti 90-luvun lamavuosien tasolla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *