Kaasujalka

Hyundai IONIQ hybridin hinta 27990€

Julkaissut:

|

22.9.2016

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hyundai IONIQ hybridin hinta 27990€

hyundai ioniqHyundai IONIQ -malliston ennakkomyynti on käynnistynyt ja autoja voi tilata nyt Hyundai IONIQ -jälleenmyyntiliikkeistä.

Hyundai IONIQ hybrid Comfort -mallin vakiovarustelu pitää sisällään mm: kevytmetallivanteet, automaattisen hätäjarrutusjärjestelmän, törmäysvaroittimen, mukautuvan vakionopeuden säätimen, automaattisen kaksialueilmastoinnin, peruutuskameran, kosketusnäytöllä varustetun audiojärjestelmän, lämmitettävän ohjauspyörän, kaistavahdin, sadetunnistimen, sekä Bluetooth-matkapuhelinvalmiuden.

Hyundai IONIQ hybrid Comfort mallin hinta on 27.990. Hyundai IONIQ hybrid mallissa on myös markkinoiden kattavin takuu, 5 vuotta ilman kilometrirajaa. Korkeajänniteakkujen takuu on 8 vuotta tai 200.000 kilometriä.

Hyundai IONIQ hybrid

IONIQ hybridin kaksi moottoria toimivat saumattomasti yhteen. Moottorit toimivat automaattisesti yhdessä tai erikseen, tilanteen ja energian tarpeen mukaan. Mittaristo kertoo aina kuljettajalle, kumpi moottori tuottaa voimaa. IONIQ hybrid -mallien bensiinimoottorina on suorasuihkutuksella varustettu 1.6 GDI Kappa -moottori. Nelisylinterinen moottori tuottaa 105 hv ja 147 Nm väännön. Moottori on räätälöity toimimaan hybrid-malleissa yhdessä pehmeästi vaihtavan kuusinopeuksisen DCTkaksoiskytkinvaihteiston kanssa.

Sähkömoottori mahdollistaa myös puhtaasti sähköllä ajamisen ja tarjoaa kuljettajan käyttöön heti moottorin koko vääntöalueen. IONIQ hybrid-mallin sähkömoottori tuottaa tehoa 32 kW (43,5 hv) ja vääntöä 170 Nm. Voimansa moottori saa takaistuinten alle sijoitetuista 1,56 kWh litium-ioni-polymeeri –akusta. Yhdessä 1.6 GDI-bensiinimoottorin kanssa se tarjoaa maksimitehon 103,6 kW (141 hv) ja 265 Nm:n väännön. IONIQ hybrid-mallin yhdistetty polttoaineenkulutus on vain 3,4 litraa / 100km ja CO2-päästö on 79 g/km.

Hyundai IONIQ hybrid-mallisto tarjoaa luokkansa kärkeä olevat tavaratilat; 443 litraa (VDA 211) ja takaistuimet alas taitettuna 1505 litraa (VDA 214).

IONIQ-mallisto tarjoaa auton ja mobiililaitteiden liitettävyyteen uudenlaisia käyttökokemuksia. Android Auto, Apple Car Play, TomTom live -palvelut sekä langaton älypuhelimien lataustoiminto tuovat laitteiden helpon käyttävyyden asiakkaille. Auton kaikki sähköinen viestintä on ohjattu keskikonsolin tyylikkäälle 7-tuumaiselle TFT-näytölle.

Hyundain IONIQ-malliston tärkeimpiä ominaisuuksia on kierrätys- sekä ekologisesti kestävien materiaalien innovatiivinen käyttö. Esimerkiksi sisäovien verhoiluihin on käytetty mahdollisimman luonnollisesti tuotettua muovia, johon on yhdistetty mm. hienoksi jauhettua puuta sekä vulkaanista kiveä. Sama ratkaisumalli ulottuu myös auton muihin osiin. Sokeriruo’osta jalostetut raakamateriaalit on osittain lisätty mm. kattoverhoiluun sekä mattoihin. Nämä materiaalit auttavat myös parantamaan auton sisäilman laatua, ja ne myös helpottavat osien kierrätystä auton elinkaaren lopussa. Auton maalipinnassa on lisäksi käytetty ainesosia, jotka on uutettu soijapapuöljystä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *