Kaasujalka

Uuden Toyota Avensiksen ennakkomyynti on alkanut

Julkaissut:

|

27.4.2015

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uuden Toyota Avensiksen ennakkomyynti on alkanut

Ennakkohinnat alkaen 25 303,21€ (sedan) ja 26 658,74€ (Touring Sports).

Geneven autonäyttelyssä esitellyn neljännen sukupolven Toyota Avensiksen ennakkomyynti on käynnistynyt.

Uusi Avensis on dynaamisesti muotoiltu, katsoipa sitten eleganttia sedania tai monikäyttöistä farmariversio Touring Sportsia. Keulan aiempaa rohkeampi muotoilukieli on tuttua muista uusista Toyota-malleista, ja mm. tyylikkäät led-ajovalot antavat mallille selkeästi erottuvan olemuksen. Kylkien muotoilu henkii matalaa painopistettä, ja auton kokonaispituus on kasvanut 40 mm.

Elegantin tyylikkyyden lisäksi uudessa Avensiksessa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustusmukavuuteen. Käytettyjen materiaalien laadukkuus, sisävärien yhteensovittaminen ja ajoäänien sekä värinöiden vaimentaminen on viety uudelle tasolle.

Uusi kojetaulu on jaettu kahteen selkeään osaan. Täysleveä yläosa pitää sisällään upotetut nopeus- ja kierroslukumittarit, joiden väliin on sijoitettu 4,2 tuuman värinäyttö Active-varustelutasosta alkaen. Alempaa osiota hallitsee Toyota Touch 2 -mediakeskus. Tyylikäs ohjauspyörä ja vaihteenvalitsin sekä mattahopeiset yksityiskohdat täydentävät huoliteltua vaikutelmaa.

Tyylikkään ulkoasun ja laadukkaan tunnelman lisäksi uusi Avensis tarjoaa myös kattavan varustelun sekä laajan valikoiman tehokkaita moottoreita. Kahden uuden dieselmoottorin lisäksi tarjolla on kolme, aiempaakin taloudellisempaa bensiinimoottoria. Kattavan varustelun täydentävät uudet, innovatiiviset Toyota Safety Sense -turvallisuusvarusteet, joihin kuuluvat Pre-Collision-järjestelmä (PCS), kaistavahti (LDA), kaukovaloautomatiikka (AHB) ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA).

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *