Kaasujalka

Gewat Center panostaa monipuolisiin palveluihin

Julkaissut:

|

28.1.2015

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Gewat Center panostaa monipuolisiin palveluihin

Autohuolto Gewat on koko Vantaan Ilolan Gewat Centerin sydän. Yrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1998 asti. Tämän vuoden alussa se liittyi Mekonomen-korjaamoketjuun, joka on alallaan Pohjoismaiden suurin.

Vantaan Ilolan Gewat Centeristä autoilija saa niin korjaamopalvelut, katsastuksen, rengaspalvelut kuin peräkoukutkin. Mekonomen-ketjuun liittynyt Autohuolto Gewat panostaa voimakkaasti niin palveluun kuin tekniikkaankin.

Autohuolto Gewatista tuli Mekonomen korjaamo vuodenvaihteessa.
– Olin joka tapauksessa eroamassa entisestä korjaamoketjusta ja vaihtoehtoina oli liittyä joko johonkin toiseen ketjuun tai jatkaa itsenäisenä korjaamona kaikkien ketjusysteemien ulkopuolella. Ketjuun kuuluminen helpottaa kuitenkin korjaamotoimintaa ja Mekonomen oli paras vaihtoehto, kertoo Mekonomen Autohuolto Gewatin yhdessä Teppo Koskisen kanssa omistava Henri Koljonen.

Mekonomen on Pohjoismaiden suurin autonhuoltoketju.
– Saamme laadukkaat varaosat entistä edullisemmin, kehuu Koljonen.

Dieseleiden vianhaun osaaja

Mekonomen Autohuolto Gewat huoltaa ja korjaa kaikkia automerkkejä. Huollot ja korjaukset tekee aina ammattitaitoinen mekaanikko autonvalmistajan huoltosuosituksia noudattaen, ilman pelkoa uudenkaan auton takuun menettämisestä.
– Tietysti pääosa asiakkaittemme autoista on VAG-konsernin autoja eli Audeja, Volkswageneita, Seateja ja Skodia. Näin jo ihan senkin takia, kun näitä autoja myydäänkin niin paljon.

Gewatin spesialiteetti perushuoltojen ja muiden auton perusylläpitopalvelujen ohessa on dieseleiden vianhaku.
– Testeripuolella meiltä löytyy kaikki tarvittava diagnostiikka. Olemme panostaneet kaikkeen, mitä nykyaikainen autonkorjaus ylipäätään vaatii. Muun muassa ilmastointilaitteiden huoltoon ja korjauksiin meiltä löytyvät niin korjaus- ja täyttövehkeet kuin diagnosointilaitteetkin.

Huollot vaikka osamaksulla

Uuden merkkitesterin avulla Gewat voi optimoida asiakkaansa auton tehoa ja kulutusta. voimme optimoida autosi tehoa ja kulutusta. Asiakas voi valita autoonsa niin polttoainetta säästävän ECO-ohjelman kuin tehoa ja voimaa säästävän TEHO-ohjelmankin.

Lisäksi Gewat asentaa autoihin laadukkaat Pilkington –tuulilasit.

Rahoituspuolella Gewat on luonut asiakkaalle mahdollisuuden maksaa huoltonsa osissa ja kätevästi ilman käsirahaa. Ostot voi jakaa jopa 72 kuukaudelle!

Autoja Mekonomen-korjaamo Gewat huoltaa 5,5 ammattitaitoisen asentajan voimalla. Tavoitteena on vuoden 2015 aikana laajentaa ja edelleen parantaa toimintaa, sekä työllistää 10-15 osaavaa asentajaa ja korikorjaajaa.
– Panostamme henkilökunnan koulutukseen, muun muassa uuden koritekniikan sekä autosähkötekniikan osalta. Tavoitteena on olla laadukas täyden palvelun korjaamokeskus. Omien Gewat-autonhuoltopalvelujen lisäksi koko Gewat Center -pihan yhteistoiminta on meidän suuri valtti. Harvassa paikassa saa näin monipuoliset palvelut samasta pihasta, Koljonen kehuu.

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Teslan saa jo ”taviskin” – Vaihtoautovertailu 25 000–30 000 €
Vaihtoautovertailu 5000-10 000€ – Halvat ja isot nelivetomaasturit
Pieni bensa-auto käy aina kaupaksi

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *