Kaasujalka

Kauris-autoilijoiden varauduttava akun sippaamiseen

Julkaissut:

|

19.12.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kauris-autoilijoiden varauduttava akun sippaamiseen

Automiehen horoskooppi vuodenvaihteeseen 2022/2023. Kaasujalka tarjoilee autoilijoiden horoskoopin vuodenvaihteeseen.

 

OINAS 21.3.–20.4.  Kiire on kova ja tuppaa aliarvioimaan autosi vasemman ajovalon palaneen polttimon turvallisuusriskin syksyn pimeillä. Vaihda polttimot ja kurkkaapa varmuuden vuoksi valojen toimivuutta peräpäässäkin.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.  Raha-asiat ovat käymistilassa, ja rengasliikkeestä saatu kehotus harkita uusia talvirenkaita voi kiristää hermoja. Jakso on silti voittopuolisesti melko vilkas ja miellyttävä.

KAKSOSET 21.5.–21.6. Jakso tuo ratkaisun johonkin kiistaan. Ehkä voitat kuluttajariitalautakunnassa juttusi ja myyjä joutuu korvaamaan sinulle autosi öljynvuodon aiheuttaneen vian.

RAPU 22.6.–22.7.  Polttoainejärjestelmän puhdistamisesta  löytyy vihdoinkin ratkaisu autosi yllättävään suureen bensan- ja myös öljynkulutukseen.

LEIJONA 23.7.–22.8.  Miksi reagoit niin vahvasti muiden sanoihin ja tekoihin? Ota rennosti, ei oma auto voi olla noin pyhä asia.

NEITSYT 23.8.–22.9. Jokin kokemasi vääryys palaa mieleesi. Alat vatvoa, maksoitko silloin liikaa autostasi. Myöhäistä se on itkeä, kun maito on jo kaatunut ja renkaatkin jo sakkorajoilla.

VAAKA 23.9.–23.10. Myönnä virheesi, äläkä yritä syyttää muita. Jos tolppakamera välähtää ja posti kantaa liikennevirhemaksun, olet ihan itse ollut huolimaton, eikä huomiosi varastaneet kanssamatkustajat.

SKORPIONI 24.10.–22.11.  Nyt mennään eikä meinata. Jos vaihdat autoa, muista kuitenkin pienen kuukausierän riskit: kokonaishinta voi olla reilusti isompi kuin tasaerämaksuilla.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.  Olet jo pidempään suhtautunut aika vähättelevästi autosi maalipinnan hoitoon. Pelkän pesun lisäksi maalipinta kaipaa viimeistään  nyt myös vahausta.

KAURIS 23.12.–19.1.  Saatat joutua tilanteeseen, jossa huomaat, että autosi vanha akku irtisanoo yhteistyösopimuksenne. Olisiko parempi tarkistaa tilanne jo etukäteen?

VESIMIES 20.1.–19.2.  Asiat sujuvat nyt ilman turhaa rähinää tai säätöä. Viet autosi varmuuden vuoksi katsastushuoltoon ja yllätykseksi pelätyt uhkakuvat eivät realisoidukaan.

KALAT 20.2.–20.3. Syksyllä tankattu ja vähälle ajolle jäänyt perheesi dieselillä käyvä kakkosauto voi aiheuttaa sinulle päänvaivaa kesken matkan. Muista, etteivät kesälaadun ominaisuudet välttämättä riitä pakkaskeleillä.

Horoskoopit laati autoastrologian tohtori h.c. Urmas Hurmalainen

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *