Kaasujalka

Vaaka -autoilijoilla lokakuussa tarvetta LED-ajovalopaneelille

Julkaissut:

|

6.10.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Vaaka -autoilijoilla lokakuussa tarvetta LED-ajovalopaneelille

Kaasujalka on tiettävästi maailman ainut lehti, joka tarjoilee horoskoopin autoilijoille. Tässä automiehen horoskooppi lokakuulle 2022.

 

OINAS 21.3.–20.4.  Ilmassa on juhlamieltä. Kerrankin auto meni katsastuksesta heittämällä läpi!

HÄRKÄ 21.4.–20.5.  Tunteet voimistuvat huhtikuisilla, ja pientä draamaakin voi syntyä. Saatat epäillä, onko sinua vedätetty auton määräaikaishuollossa.

KAKSOSET 21.5.–21.6. Luvassa on profiilinnostoa autoasioissa.  Kun mittarilukema menee yli 200 000 kilometrin, päätät vihdoinkin suunnata autokaupoille.

RAPU 22.6.–22.7.  Nyt pelissä ovat arvovalta ja totuus. Alat epäillä Saksan tuonti-Audin mittarilukeman paikkansapitävyyttä.

LEIJONA 23.7.–22.8.  On kuin menossa olisi vaaliehdokkaan värväys, kun tuttu autokauppias lähestyy sinua taukoamatta.

NEITSYT 23.8.–22.9. Jos kiistaa näyttää syntyvän, on syytä varoa sen turhaa kärjistämistä. Ei se rengashotellisi ihan tyhjän takia ehdota uusien talvikumien ostamista.

VAAKA 23.9.–23.10. Lokakuun lopulla syrjäteillä ajellessa joudut ehkä harkitsemaan vakavasti LED-lisävalopaneelin hankkimista autosi keulalle.  Lue Kaasujalasta kullanarvoiset vinkit.

SKORPIONI 24.10.–22.11.  Ajat ovat kiihkeitä ja kuohuttavia. Polttoaineen korkea hinta saa sinut miettimään vakavasti kaasukonversion teettämistä vanhaan bensa-autoosi.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.  Kulje omaa tietäsi ja kuuntele sydämesi ääntä. Jos ajat paljon, älä häpeä vaihtaa autoasi edelleen dieseliin. Niin tekee J. Rinta-Joupin selvityksen mukaan valtaosa muistakin vaihtoautoliikkeiden asiakkaista.

KAURIS 23.12.–19.1.  Vaihtoehdot ovat riskinotto tai ajanpeluu. Joudut ihan itse laskemaan, tuleeko järkevämmäksi remontoida vanha autosi vai vaihtaa se jo vihdoin uuteen.

VESIMIES 20.1.–19.2. Tammikuisilla esiin nousevat arjen hankinnat, ehkä auton vaihto on ajankohtainen.

KALAT 20.2.–20.3.  Sattumat tuovat eteen kiinnostavia uusi tuttavuuksia.  Et ole ennen miettinyt vaihtamista korkeaseosetanolilla käyvään BiFuel -autoon, mutta nyt sinulle saatetaan tehdä sellaisesta lähes vastustamaton tarjous.

Horoskoopit laati autoastrologian tohtori h.c. Urmas Hurmalainen

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *