Kaasujalka

Valtteri Bottas sai Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglion

Julkaissut:

|

18.8.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Valtteri Bottas sai Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglion

Alfa Romeo ja Valtteri Bottas tiivistävät yhteistyötään Suomessa. Valtteri Bottakselle luovutettiin Suomessa Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

F1-kuljettaja Valtteri Bottas sai torstaina Pajulahdessa Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio käyttöön Suomessa. Kyseessä on Alfa Romeon tehokkain tuotantoauto (510 hv), joka on samalla legendaarisen autobrändin lippulaivamalli.

”Quadrifoglio ilmentää kaikkea sitä, mistä Alfa Romeon DNA:ssa on kyse: urheilullisuudesta, ajettavuudesta sekä italialaisesta muotoilusta. Stelvio Quadrifoglio ja Bottas ovat täydellinen yhdistelmä. Olemme erittäin ylpeitä, että voimme tiivistää yhteistyötämme Valtterin kanssa myös formularatojen ulkopuolella”, sanoo Alfa Romeon Brand Director Staffan Johansson Astara Finlandin maahantuonnista.

”Jokainen Alfa Romeon historiaa ja autourheilua seuraava ymmärtää ikonisen Quadrifoglio-neliapilan merkityksen Alfa Romeo -brändille. On hienoa päästä vaalimaan merkin arvokasta perintöä myös täällä Suomessa”, jatkaa Bottas.

Alfa Romeo on tulevana viikonloppuna Pajulahdessa järjestettävän Valtteri Bottas Duathlon -tapahtuman pääyhteistyökumppani. Kyse on F1-tähden nimeä kantavasta maastoduathlon-kilpailusta, johon myös Bottas osallistuu. Tapahtumassa lanseerataan täysin uusi Alfa Romeo Tonale -malli, joka aloittaa merkin sähköisen aikakauden. Tonalesta tulee tarjolle kaksi hybridiversiota: kevythybridi ja myöhemmin syksyllä lanseerattava 275-hevosvoimainen ladattava hybridi. Tonale saa Suomessa viiden vuoden tai 100 000 kilometrin tehdastakuun, mikä kuvastaa valmistajan luottamusta Alfa Romeon ensimmäistä sähköistä automallia kohtaan.

Auton tekniset tiedot:

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Hinta: 144500€
Iskutilavuus: 2891cm3
Teho: 510hv / 6500 kierr/min
Vääntö: 600Nm / 2500-5000 kierr/min
Paino: 1524kg
Tavaratila: 480l
Pit.lev.kork.aks.väli: 4639, 1873, 1426, 2820
Kiihtyvyys 0-100km/h: 3.9s
Huippunopeus: 307km/h
Kulutus (valm.ilm): 8.5l
Päästöt:198g/km

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *