Kaasujalka

Uusi LMC Tandero – Moderni ja minimalistinen

Julkaissut:

|

12.8.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi LMC Tandero – Moderni ja minimalistinen

Moderni japandi-muotoilu ja ruskeanharmaat sävyt luovat uuteen LMC Tanderoon erityisen tunnelman.

”Tandero vetoaa ensisijaisesti keski-ikäisiin vaunuharrastajiin ajattoman, modernin sisustustyylinsä ansiosta, mutta samalla se myös antaa kaikille muillekin kohderyhmille paljon uutta mukavuutta.
Tandero on aina kuin ottaisit osan kodistasi mukaan niin lyhyelle kuin pitkällekin matkalle ja kaiken lisäksi hyvin kohtuulliseen hintaan”, sanoo LMC:n brändistä vastaava Bodo Diller. Uutuuden sisustusratkaisut yhdistelevät erityisen nerokkaasti ja tehokkaasti kulmikkaita ja pyöreitä muotoja. Tanderossa on luonnonkuidusta valmistetut rullaverhot, avoimet hyllyt ja luukkujen kahvaton muotoilu. Kalusteissa on hyödynnetty myös uusinta Anti-Finger-Print- ja Softclose-teknologiaa. Vaunu
on samaan aikaan sekä moderni että minimalistisen viehättävä.

Istuinryhmän pehmusteet ovat saatavilla kivi- ja hiekkasävyissä, joten Tanderon tunnelma on rauhaisa. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös siihen, että käyttäjällä on riittävästi tilaa omien sisustuselementtien sijoitteluun.

Keittiön varustus on korkeatasoinen. Kolmiliekkinen keitin ja 131,5 l kompressorijääkaappi (osassa malleja) tekevät ruuanlaitosta rentoa ja helppoa. Leveillä hyllyillä on paljon tilaa mausteille ja ruokatarvikkeille. Moderni ja kosketuskäyttöinen valopaneeli keittiössä on säädettävissä olosuhteiden mukaan.
Tandero on tarjolla viidellä pohjaratkaisulla, joissa on vuodepaikat vähintään neljälle. Lapsiperhemalli 500 K:ssa on kerrosvuoteet kolmelle lapselle ja paikkoja yhteensä viisi. Malliston kokonaispituus vaihtelee 6,36 ja 7,58 metrin välillä ja paino on aina alle 1300 kiloa.

Kaikkien mallien leveys on 2,32 metriä eli tilaa on aina riittävästi juuri siellä missä sitä tarvitaan. Vaunuun saa myös LMC:n erikoisuuden eli katosta nostettavan parivuoteen, jolloin makuupaikkojen määrä nousee vielä kahdella.
Mallivuoden 2023 aikana LMC:n Suomen tuontiohjelmaan kuuluu Tanderon lisäksi esimerkiksi useimmilla hybridi- ja sähköautoilla vedettävä, edullinen ja kevyt Sassino-mallisto painoluokassa 1100- 1200 kg. Sassino tarjotaan viidellä monipuolisella pohjaratkaisulla.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kalle Rovanperä – “Yritetään nyt saada hyvä kisa kahden huonomman jälkeen”
Kolmasosalla kuljettajista vaikeuksia nähdä hämärällä
Vaihtoplus avaa uuden vaihtoautomyymälän Jyväskylään

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *