Kaasujalka

Automiehen horoskooppi elokuulle 2022

Julkaissut:

|

9.8.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Automiehen horoskooppi elokuulle 2022

 

OINAS 21.3.–20.4.  Kuukauden loppupuolella on riski, että matkantekosi keskeytyy rengasrikon takia. Pysähdy mahdollisimman nopeasti turvalliseen paikkaan. Rikkoutuneella renkaalla ajaminen ei ole turvallista, eikä vakuutusyhtiökään korjaa rikkoutuneella renkaalla ajamisesta koituvia lisävaurioita.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.  Helteillä kannattaa olla tarkkana, mihin puhelimensa jättää. Eräällä viikonloppureissulla käynti marketissa saattaa venähtää odottamattoman pitkäksi ja kuumassa auto voi koitua iPhonesi tai Samsungisi kohtaloksi.

KAKSOSET 21.5.–21.6. Jakson alkupuolella vaivaa mitä erilaisempien asioiden viivästysten sarja.  Sovi ihmeessä autosi huollon hinta etukäteen. Muuten työn viivästyessä huoltoliike voi pyytää työstä huomattavasti korkeamman hinnan kuin mikä se olisi ollut, jos olisitte sopineet hinnasta etukäteen.

RAPU 22.6.–22.7.  Ravuilla on taipumusta ottaa asioita liikaakin hoitaakseen. Suunnittelette Olet päättänyt lähteä kaverisi kanssa pääkaupunkiseudulta Oulu Cruisingiin heinäkuisena perjantaina. Pidä puolesi ja pistä kaveri maksamaan puolet polttoaineista!

LEIJONA 23.7.–22.8. Jakso on hyvin energinen ja sopisi myös mitä parhaiten lomailun jatkamiseen. Heinäkuun lopulla vietät kuitenkin haikein mielin viimeistä lomaviikonloppua ja huikka maistuu. Älä unohda puhaltaa sunnuntaiaamuna alkometriin.

NEITSYT 23.8.–22.9. Jakson ilot ovat pieniä mutta makoisia. Vantaalta ei ole pitkä matka vaikkapa Riihimäen Ullan Pakarin leipomokahvilan parkkipaikan Turpakäräjille ihailemaan V8- moottorien pärinää ja pauketta.

VAAKA 23.9.–23.10. Vakituisissa parisuhteissa riittää nyt jännitteitä, niihin voi liittyä jopa maailmankatsomuksellisia asioita. Voit joutua perustelemaan ilmastotietoiseksi ryhtyneeksi rakkaallesi ihastustasi tehokkaisiin autoihin.

SKORPIONI 24.10.–22.11.  Hyvä ystävä on nyt kullankallis. Hän saattaa parhaassa tapauksessa estää sinua tekemästä todella typerää autokauppaa.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.  Vuoden huippukausi nostattaa suurta seikkailunhalua. Mietit kuumeisesti, miten voisit päästä maastoautosafarille Lohjalle. Mitäpä, jos lomalta palattuasi ehdottaisit työpaikallasi tiimipäivää maastoautosafarin merkeissä?

KAURIS 23.12.–19.1.  Kauriiden lomalta paluu alkaa työn ja arjen pulmien ratkomisella. Eteen voi tulla myös auton korjaustarvetta.

VESIMIES 20.1.–19.2. Ennuste lupaa jaksosta mukavaa, jopa hyvinkin antoisaa, vaikka edessä olisikin lomalta paluu. Älä anna jarrujen vinkumisen pilata hyvää tunnelmaa, vaan vaihda jarrupalat.

KALAT 20.2.–20.3.  Edessä on vähän tylsäkin jakso, auton ilmastointikaan ei puhalla ihan toivotulla tavalla. Älä pura turhautumistasi uhkarohkeaan ohitteluun moottoriteillä tai nyrkinheristelyyn liikennevaloissa.

 

Horoskoopit laati autoastrologian tohtori h.c. Urmas Hurmalainen

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *