Kaasujalka

Matkailuvaunu nostovuoteella – Dethleffs Aero up: kompakti tilaihme 

Julkaissut:

|

8.8.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Matkailuvaunu nostovuoteella – Dethleffs Aero up: kompakti tilaihme 

Dethleffs laajentaa matkailuvaunujen Aero-mallisarjaa kolmella uudella pohjaratkaisulla, joissa on nostovuode u-istuinryhmän yläpuolella. Kompakteista mitoista huolimatta näin saadaan helposti ja nopeasti lisää nukkumapaikkoja ilman, että asuintila rajoittuisi. Ennen kaikkea perheet ja yövieraita silloin tällöin majoittavat tulevat varmasti arvostamaan tätä lisätilaa.

 

Mallivuodeksi 2023 Dethleffs laajentaa matkailuvaunujen suosittua Aero-mallistoa kolmella uudella pohjaratkaisulla. Kaikkien kolmen nimen lopussa on ”up”, mikä tarkoittaa varustukseen kuuluvaa nostovuodetta. U-istuinryhmän yläpuolelle kattoon kiinnitetty nostovuode lisää käytettävissä olevien vuoteiden määrää ilman että oleskelutila rajoittuu. Tarvittaessa se on helposti laskettavissa alas. Dethleffs on onnistunut siten sijoittamaan kompaktiin tilaan jopa seitsemän vuodetta. Kun matkalla on useita henkilöitä tai jos ystävät tai lastenlapset tulevat aina välillä vierailulle, Aero up -malleista saa ihanteellisen ja todella joustavan kompaktien mittojen ja monien nukkumapaikkojen yhdistelmän.

Uudet Aero up -vaunut Dethleffs tuo markkinoille kolmena pohjaratkaisuina. Yhteistä niille kaikille on takana oleva suuri u-istuinryhmä, jonka yläpuolelle on kattoon kiinnitetty nostovuode. U-istuinryhmän yläpuolella olevia yläkaappeja Dethleffs-suunnittelijat ovat viistonneet alaspäin, millä on saatu enemmän avaruutta sisätiloihin. Nostovuoteen lukitus avataan painamalla oikealla ja vasemmalla olevia nappeja. Tämän jälkeen vuoteen voi laskea pehmeästi alas. Tämä 2,00 metriä pitkä ja 1,44 metriä leveä vuode on heti käytettävissä ilman sen suurempia muutostöitä. Siinä on 13 cm paksu, hengittävää materiaalia oleva 7-vyöhykkeen kylmävaahtopatja.

Kompaktin Aero up 460 KR -mallin etupäähän on asennettu poikittain kerrosvuoteet. Kun ne ja vuoteeksi muutettu u-istuinryhmä lasketaan mukaan, vuodepaikkoja on kuusi. Lisävarusteena saatavien kolmen sängyn kerrosvuoteiden kanssa vuodepaikkoja on jopa seitsemän. Aero up 530 KR on 70 cm pidempi. Eteen pitkittäin asennetut kerrosvuoteet ja niitä vastapäätä oleva pieni istuinryhmä muodostavat siinä tilavan, erillisen lastenhuoneen. Aero up 530 ER -mallin pohjaratkaisussa on puolestaan etupäähän asennettu erillisvuoteet. Siinä on suuri keittiö, runsaasti tavaratilaa ja avara tilantuntu.

Kaikissa kolmessa mallissa on keittiössä vakiona kolmiliekkinen liesi sekä suuri, 137 litran jääkaappi ja 15 litran pakastelokero. Kaikissa malleissa on kylpyhuone, jossa on wc-istuin ja pesuallas. Suihku on saatavissa erikseen tilattuna. Lisävarusteena saatavassa Touring-paketissa on paljon päivänvaloa tuova, 70 cm leveä panoraama-kattoluukku, Truma Therme -lämminvesivaraaja sekä kiertoilmalämmitys.

Uusien Aero up -matkailuvaunujen hinnat vaihtelevat 530 KR:n 35 390,- eurosta 530 ER:n 36 490,- euroon asti (460 KR -mallin hinta ei vielä ollut tiedossa tätä tiedotetta julkaistaessa).

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *