Kaasujalka

Automiehen horoskooppi heinäkuulle 2022

Julkaissut:

|

8.7.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Automiehen horoskooppi heinäkuulle 2022

Automiehen horoskooppi heinäkuulle 2022

Horoskoopit laati autoastrologian tohtori h.c. Urmas Hurmalainen

 

OINAS 21.3.–20.4. ”Karavaanari, karavaanari – on kaikkien kaveri.” Olet suhtautunut karavaanareihin hieman ylimielisesti. Ehkä olisi aika muuttaa asennetta ja huomata sen edut: liikkumisen vapaus. Matkailuautoa ei tarvitse myöskään ostaa, kun harrastuksen voi aloittaa vuokraamisella.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.  Puuretta kikkaa eli kiirettä pukkaa, väänsi Putouksen Ratiomieskin. Autoa ei kuitenkaan kannattaisi pestä kiireellä ja muista käyttää ainakin riittävästi vettä!

KAKSOSET 21.5.–21.6. On tainnut jäädä auton ilmastointi väliin jo useampana kesänä, kun kärry tuoksahtaa kesähelteillä tunkkaiselta? Älä pihistele, vaan teetä se nyt kunnolla: raitisilmasuodattimen vaihtoa ja ilmastointikanavien desinfiointia myöten!

RAPU 22.6.–22.7. Kuukauden puolivälissä on riski, että tömäytät kunnolla tiessä olevaan kuoppaan. Mene hyvä ihminen ainakin tarkastuttamaan aurauskulmat.

LEIJONA 23.7.–22.8. Edessä on vuoden antoisin vaihe. jakso on hyvin energinen. Varjoa kuitenkin voi tuoda oikutteleva auto.

NEITSYT 23.8.–22.9.  Jakson ilot ovat pieniä mutta makoisia.  Autoosi ilmestyvän vian korjauslasku yllättää sinut tällä kertaa positiivisesti.

VAAKA 23.9.–23.10. Vakituisissa parisuhteissa on nyt jännitteitä. Varsinkin autossa riittää kuukauden jälkipuoliskolla huonoa energiaa.

SKORPIONI 24.10.–22.11. Askeleen eteenpäin voi ottaa nyt tai myöhemmin kesällä. Ei ole pakko päättää auton vaihtamista juuri nyt.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.  Aika sopisi mitä parhaiten lomailuun. Osta nyt kuitenkin autoon kunnon alkometri.

KAURIS 23.12.–19.1. Kesä alkaa työn ja arjen pulmien ratkomisella. Lataushybridi vai kaasuauto? Kas siinäpä mietittävää.

VESIMIES 20.1.–19.2. Ennuste kaartaa mukavasta hyvinkin antoisaan. Automiesoletetulle riittää kaikenlaista kivaa, Riihimäen Turpakäräjistä Mommilan Mototiistaihin.

KALAT 20.2.–20.3. Nyt on edessä poikkeuksellisen tasainen, vähän tylsäkin jakso.  Nyt piristävät pienetkin jaetut sosiaaliset ilot. Erilaisiin autoilutapahtumiin voi osallistua ihan vain katsojanakin.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *