Kaasujalka

Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen sedan-malli: ID. AERO

Julkaissut:

|

22.6.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen sedan-malli: ID. AERO

Volkswagen-brändi katsoo tulevaisuuteen ja julkistaa ensimmäiset luonnokset ID. AERO -konseptimallista, täyssähköisestä sedanista, joka tulee ensin Kiinan markkinoille. Konseptiauton digitaalista maailmanensi-iltaa vietetään maanantaina 27.6.2022 klo 15.00 alkaen (Suomen aikaa).

Tulevaisuuden tuotantoversio ID. AERO -mallista kasvattaa hienosti menestynyttä Volkswagenin ID.-malliperhettä ja tarjoaa vaihtoehdon isomman kokoluokan segmenttiin. Kuten kaikki ID.-malliperheen mallit elegantti sedan-malli perustuu MEB-alustarakenteeseen. Tyylillisesti se seuraa Volkswagenin täyssähköisen ID.-malliperheen muotokieltä. Esimerkiksi, ID. AERO -mallin ulkomuoto on soljuvan linjakas ja huoliteltu. Konseptiautossa erityisen huomiota herättävä piirre on sen aerodynaaminen etuosa ja kattolinja, jotka myös helpottavat vähentämään energiankulutusta ja lisäävät toimintamatkaa.

Uusi malli uuteen segmenttiin

Volkswagen ID. AERO -mallin tuotantoversion odotetaan saapuvan markkinoille Kiinassa vuoden 2023 toisella vuosipuoliskolla. Vastaava tuotantomalli Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille esitellään vuonna 2023. Euroopan markkinoille tulevat sarjatuotantoautot valmistetaan Volkswagenin Emdenin tehtaalla.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Autoverkkokauppa laajentaa Hämeenlinnaan ja ryhtyy liisaamaan vaihtoautoja
Tehokas erikoismalli Polestar 2 ‘BST edition 270
BMW esittelee täysin uuden X1-sarjan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *