Kaasujalka

Automiehen horoskooppi kesäkuulle

Julkaissut:

|

15.5.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Automiehen horoskooppi kesäkuulle

Automiehen horoskooppi kesäkuulle 2022

 

OINAS 21.3.–20.4.  Sisäiset tunnelmat ovat aika painostavia. Tiedät, ettet ole tehnyt kaikkea tarvittavaa. Nyt on korkea aika vaihtaa autosi naarmuuntunut tuulilasi, vaikka katsastusmies olisi sen päästänytkin läpi.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.  Nyt syntyy elämässä vaikeita kysymyksiä. Millä tavalla ekologisuus ja autolla ajamisen nautinto käyvät yksiin? Biokaasumuunnos autoosi on ainakin harkinnan arvoinen mahdollisuus.

KAKSOSET 21.5.–21.6. Nyt kaikki taitaa olla kiinni omasta uskalluksesta.  Tunnet selvästi, että vanhoilla oletuksilla ja tavoilla et voi enää edetä. Bensaa voit säästää myös kevyemmällä kaasujalalla moottoritieajossa.

RAPU 22.6.–22.7.  Alas painaminen, pilkka, kuuntelemattomuus ja aliarvostus osoittavat, ketkä eivät arvoasi ymmärrä. Voit hyvällä omallatunnolla valita sellaista seuraa, joka ymmärtää iäkästä V6-dieseliäsi.

LEIJONA 23.7.–22.8. On melkoisen turhauttavaa analysoida ja järkeillä valintoja, kun joku koko ajan muuttaa sääntöjä. Silloin on pakko katsoa sisäänpäin, löytää oma voima. Käytä netin diesellaskuria ja tee päätöksesi oman kukkarosi rajoissa.

NEITSYT 23.8.–22.9. Ole tarkkana. Toukokuun alkupuolella sinulla on suuri riski ajaa routareikään. Isommat kuopat tai esimerkiksi halkeaman terävät reunat voivat aiheuttaa autollesi monenlaista harmia.

VAAKA 23.9.–23.10. Luot helposti itsellesi paineita, joita ei tarvitsisi sietää. Vaikka kevään sukulaistapaamisessa menestystä arvioidaan autojakin katsellen, olisi typeryyttä ostaa oman maksukyvyn yli menevä auto, jos vuotuiset kilometrit jäävät vähäisiksi.

SKORPIONI 24.10.–22.11.  Kasvavat paineet ja aavistukset tuovat eteesi yhä vahvemmin kysymyksen elämäsi ”isosta” päämäärästä. Mitä minä tavoittelen? Onko velkarahalla ostettu käytetty Tesla auto juuri minun tarpeisiini?

JOUSIMIES 23.11.–22.12.  Vaikka muutosten paine ja levottomuus kasvaisivat kuinka suuriksi, käytä harkintaa. Autokaupassa älä tuijota pelkkää hintalappua, vaan laske mukaan myös ylläpitokulut.  Laske, kannattaako ostaa 1.5-litrainen bensa-Mondeo vai 1.6-litrainen diesel-Mondeo.

KAURIS 23.12.–19.1.  Mietit, antaisitko autoliikkeeseen vaihdossa autosi, jonka ilmastoinnin tiedät rikkinäiseksi. Muista, että tietoisesti autoliikettä harhauttanutta yksityistäkin asiakasta voidaan syyttää jopa petoksesta.

VESIMIES 20.1.–19.2. Älä pelkää tehdä isoja ratkaisuja. Auton elinkaarta voi jatkaa ties kuinka kauan, mutta kun matkamittariin kertyy jo lähes 300 000 kilometriä, voi olla aika jo katsoa eteenpäin.

KALAT 20.2.–20.3.  Koronan ja etätöiden takia olet laiminlyönyt jo parina keväänä autosi ilmastoinnin huoltamisen. Jos et tee sitä tänäkään keväänä, viimeistään ensimmäisinä hellepäivinä totuus voi tulla vastaa voimalla ja ikävänä yllätyksenä.

 

Horoskoopit laati autoastrologian tohtori h.c. Urmas Hurmalainen

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla
Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *