Kaasujalka

Uudistunut Kia Ceed saapuu Suomeen

Julkaissut:

|

9.9.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudistunut Kia Ceed saapuu Suomeen

Uudistunut Kia Ceed saapuu syyskuussa Suomeen ja kyseessä on Ceedin kolmannen sukupolven malliversio.

Vuonna 2006 esitelty Ceed oli Kian ensimmäinen malli, joka oli suunniteltu Euroopan markkinoille. Samassa yhteydessä lanseerattiin Kian ainutlaatuinen seitsemän vuoden takuu.

Ceed on tarjolla neljänä eri korimallina: Ceed, Ceed Sportswagon, XCeed, ja ProCeed. Näistä Ceed Sportswagon ja XCeed ovat saatavana suosittuina ladattavina hybrideinä, joiden toimintamatka sähköllä on jopa 48-50 km.

Ceed-mallisto on kokenut tukun päivityksiä niin sisältä kuin ulkoa. Keulamaski, etuvalot, vanteet ja takapuskurin alaosa ovat uudistuneet. Samoin urheilullisten, viisiovisten GT- ja GT-Line -mallien takavalot ovat uudet. Sisällä uutta ovat istuinmateriaalit, vaihteiston reunapaneeli sekä vaihteenvalitsimen design. 12,3” mittaristoon on puolestaan tullut uusia teemoja. Ladattava Plug-in Hybrid -malli on saanut kokonaan uuden mittariston. Kojelautaa hallitseva 10,25” kosketusnäyttö on puolestaan entistä käyttäjäystävällisempi.

Ceediin on saatavana uusia turvallisuusvarusteita, jotka ovat tuttuja isommista autoista, kuten katvealueen valvontajärjestelmä, kaistallapitoavustin, risteävän liikenteen valvonta, takamatkustamon valvontajärjestelmä sekä turvallisen poistumisen järjestelmä.

Uudistunut Ceed tarjoaa innovatiivista teknologiaa erityisesti yhdistettävyyden muodossa. UVO-Connect etähallinta mahdollistaa esimerkiksi auton tietojen seuraamisen sekä lataukseen liittyvien ominaisuuksien hallinnan. Yhdistettävyyttä helpottaa langaton Android Auto ja Apple Car Play. Auton järjestelmä ja kartat on nyt myös mahdollista päivittää OTA-etäpäivitystoiminnon avulla.

Uudistuneen Ceed-malliston hinnat alkavat (5d) 19 990 eurosta. Mallisto kattaa neljän eri koriversion lisäksi kuusi varustetasoa: LX, EX, Business Premium, GT-Line, GT-Line Business Premium ja GT Business Premium. Ceed-malliston kilpailukykyä lisää sen laaja voimalinjatarjonta, joista taloudelliset, ladattavat hybridit puhuttelevat erityisesti yritysautoilijoita sen alhaisten CO2-päästöjen ansiosta (alkaen 29 g/km). Ceed Plug-in Hybridin suosiosta kertoo se, että malli on Ruotsin myydyin ladattava hybridiauto Ceedin ollessa samalla koko segmenttinsä rekisteröidyin henkilöauto maassa.

Ceed on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin ainutlaatuisella seitsemän vuoden tehdastakuulla.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Tampereen IKEA-tavaratalon tankkausasema avautui
5 vinkkiä käytetyn auton ostoon
Continentalin uusi SportContact 7 on räätälöity kaikkiin ajoneuvoluokkiin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *