Kaasujalka

Uusi Volkswagen Polo GTI syksyllä Suomeen

Julkaissut:

|

30.6.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Volkswagen Polo GTI syksyllä Suomeen

Ensimmäinen Polo GTI teki ensiesiintymisen legendaarisen Polo GT G40 seuraajana vuonna 1998. Tämän ikonisen auton uusin sukupolvi saapuu nyt maanteille – täysin digitaalisena ja täynnä edistyksellistä teknologiaa.  Tehoa löytyy 207 hevosvoimaa

Terävöitettyä muotoilua ja GTI-ominaisuuksia: uusi Polo GTI on Polo-perheen lippulaivamalli. Ominaisuudet kuten IQ.LIGHT-led-matriisi-ajovalot, legendaarinen punainen nauha jäähdyttimen säleikössä, hunajakennokuvioidut ilmanottoaukot ja ruudulliset istuinpäälliset erottavat sen muista malleista.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät kuten osittain autonomista ajamista avustava IQ.DRIVE Travel Assist, kaistanpitoavustin Lane Assist ja ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist sekä IQ.Light löytyvät tavallisesti vain suuremman kokoluokan autoista.

Polo GTI tarjoaa täysin digitaalisen kokemuksen ja tuo mukanaan mm. App Connect- ja We Services -palvelut, langattoman latauksen ja uusimman sukupolven infotainment-järjestelmän, MIB3.1:sen sekä täysin digitaalisen mittariston Digital Cockpit Pron.

2,0 TSI: korkeavääntöinen turboahdettu bensiinimoottori tuottaa tehoa 152 kW (207 hv) ja se on yhdistetty Polo GTI:n urheilullisiin ajo-ominaisuuksiin.

XDS elektroninen tasauspyörästön lukitustoiminto vakiovarusteena: selektiivinen jarrujen väliintulo tuo lisää hauskuutta ajamiseen mutta samalla huolehtii turvallisuudesta.

Osittain autonomista ajamista: IQ.DRIVE Travel Assist järjestelmä avustaa jarrutuksissa, ohjauksessa ja kiihdytyksissä, mikäli kuljettaja niin haluaa.

Innovatiivisia ominaisuuksia: ohjauspyörän modernit kosketuspainikkeet ja lisävarusteena saatavilla mm. Climatronic-ilmastointi, langaton lataus, avaimeton käynnistys ja lukitus sekä jopa 9,2” infotainment-järjestelmä.

MQB-alustaratkaisun edut: optimaalinen tilan käyttö, parhaat mahdolliset turvallisuusominaisuudet ja dynaamiset mittasuhteet.

Hinnasto ja lisävarustehinnasto julkaistaan syksyllä ja Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille uudet Polo GTI:t saapuvat myös syksyllä.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Tampereen IKEA-tavaratalon tankkausasema avautui
5 vinkkiä käytetyn auton ostoon
Continentalin uusi SportContact 7 on räätälöity kaikkiin ajoneuvoluokkiin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *