Kaasujalka

Suosittu KODIAQ-malliperhe uudistuu

Julkaissut:

|

15.6.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Suosittu KODIAQ-malliperhe uudistuu

Myös nelivetoisena ja 7-paikkaisena saatavan, ison katumaasturimallin hinnat on nyt julkaistu ja ennakkomyynti alkanut Suomessa.

Nelisen vuotta sitten ŠKODA käynnisti Kodiaqin esittelyllä mallistonsa laajentamisen katumaastureihin, ja nyt KODIAQ on päivittynyt. ŠKODA on jalostanut Kodiaqin tunteisiin vetoavaa muotoilua ja parantanut aerodynamiikkaa. Myös KODIAQ-malliston huipulle sijoittuvan RS-malliversion visuaalinen ilme on uudistunut, ja autossa on nyt TSI-moottori. Uudistuneen KODIAQ-malliston alkaen hinta etuvetoisena 1.5 TSI ACT -moottorilla varustettuna Active-versiona on 30 704,74 euroa. Jo heti alkuvaiheessa tilattavissa ovat kaikki varusteluversiot, joihin lukeutuvat Active, Ambition ja Style, sekä malliversiot L&K, SPORTLINE ja RS.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uusi Volkswagen Golf R Variant syksyllä Suomeen
BMW iX:n sarjatuotanto käynnistyi Dingolfingissa
KL-varaosat panostaa tuoteosaamiseen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *