Kaasujalka

Volkswagen ID.4 -malliperheen 52 kW:n akkuversioiden myynti on alkanut

Julkaissut:

|

10.2.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Volkswagen ID.4 -malliperheen 52 kW:n akkuversioiden myynti on alkanut

Volkswagen ID.4 -malliperhe laajenee jälleen kun myyntiin tulivat uudet teho- ja varusteluversiot: Pure (52 kWh akku, 109 kW) sekä Pure Performance (52 kWh akku, 125 kW). Volkswagen ID.4 109 kW:n teholla ja City-varustelulla hinta alkaen 39 769,46 euroa

Volkswagen ID.4 on Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen SUV, joka on valmistettu   MEB-alustarakenteelle. Volkswagen ID.4 -mallistovalikoima laajenee Suomessakin nopeasti ja nyt myyntiin on tullut lisää kaksi uutta teho- ja varusteluversiota.

Mallisto kasvoi kahdella uudella Volkswagen ID.4 -tehoversiolla: Pure 109 kW ja Pure Performance 125 kW – molemmissa tehoversioissa on 52 kWh:n akku sekä City-varustelutaso. Varusteluversiot on varusteltu valmiiksi ja lisävarusteita pystyy valitsemaan vain rajatusti.

Volkswagen ID.4:n Pure-teho- ja City-varusteluversion hinnat alkavat 39 769,46 eurosta.

ID.4-malliperheen kaksi uutta tehoversiota City-varustelulla

Volkswagen ID.4:n tehoversio Pure on varustettu 52 kWh:n akulla. Sähkömoottori tuottaa tehoa 109 kW (148 hv) ja maksimivääntö on 220 Nm. Toimintamatka on jopa 343 kilometriä (WLTP).

Volkswagen ID.4:n tehoversio Pure Performance on puolestaan varustettu samalla 52 kWh:n akulla mutta tehoa on 125 kW (170 hv) ja maksimivääntö 310 Nm. Maksimaalinen toimintamatka on sama noin 343 kilometriä kuin Pure-tehoversiossa (WLTP).

Kuten aikaisempien ID.4 -malliversioiden kohdalla nämä kaksi uutta tehoversiota on varusteltu valmiiksi ja molempiin on nyt saatavilla City-varustelutaso. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämpöpumppu, lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, mukautuva vakionopeudensäädin ACC ja ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla, led-ajovalot, digitaalinen mittaristo, navigointilaite Discover Pro 10” kosketusnäytöllä, langaton App Connect -älypuhelinliitäntä, pysäköintitutkat edessä ja takana, lämmitettävä tuulilasi, täysautomaattinen ilmastointilaite Climatronic (2-alue) sekä USB C -pistokkeet.

Lisäksi mukaan tulee julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 -kaapeli (Type 2) sekä Mode2  -tilapäislatauslaite (suko-pistoke). City-varustelu sisältää myös 100 kW pikalataustehon (Pure-version normaali pikalatausteho 50 kW).

Volkswagen ID.4:n City-varustetasoon on saatavilla lisävarusteena sähköisesti esiin vapautettava vetokoukku, metalli- ja helmiäisvärejä ja 18” tai 19” -kevytmetallivanteet sekä Design-paketti Silver.

Ensimmäiset Volkswagen ID.4:n Pure ja Pure Performance valmiiksi varustellut mallit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille vuoden 2021 toisen kvartaalin aikana.

Molempiin tehoversioihin on käytettävissä valtion myöntämä täyssähköautojen 2 000 euron hankintatuki.

Volkswagen ID.4 -malliston hinnasto ja lisävarustehinnasto:
http://bit.ly/VolkswagenID4HinnastotjaLisävarustehinnastot

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Audi Q5 Sportback TFSI e quattro ennakkomyynti alkoi
Kaasujalka kausi 7 jakso 10
Mercedes-Benz C-sarja uudistuu S-sarjan esimerkin mukaisesti

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *