Kaasujalka

Kia Stonic saapuu kevythybridinä – malliston hinnat alkaen 18 990 euroa

Julkaissut:

|

15.10.2020

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kia Stonic saapuu kevythybridinä – malliston hinnat alkaen 18 990 euroa

Suomessa marraskuussa esiteltävä uudistunut Kia Stonic on hinnoiteltu. Stonic-malliston hinnat alkavat 18 990 eurosta.

Vuonna 2017 esitelty Stonic on kuulunut Kian myydyimpien mallien joukkoon Suomessa. Mallin suosiota kasvattaa uusi bensiinikäyttöinen 48V kevythybridijärjestelmä, joka esiteltiin uudistuneessa Rio-mallissa syksyllä.

”Uudistunut Kia Stonic laajentaa Kian sähköisten mallien tarjontaa. Uusi kevythybridiversio vahvistaa Stonicin asemaa B-segmentin SUV-markkinoilla, joka on yksi kilpailluimmista luokista. Stonicin menestystä tukevat uudet vähäpäästöiset voimalinjat, uudet mukavuus- ja turvallisuusvarusteet, palkittu muotoilu sekä Kian ainutlaatuinen 7 vuoden tehdastakuu”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Uudet voimalinjat ovat pudottaneet Stonicin CO2-päästöjä jopa 14 g/km mallivaihtoehdosta riippuen. Uusi kevythybridijärjestelmä hyödyntää 1.0 T-GDI -bensiiniturbomoottoria (120 hv). Järjestelmä maksimoi polttoainetaloudellisuuden avustamalla kiihdyksissä sekä vastaavasti keräämällä liike-energiaa jarrutuksissa. Stonicin kevythybridin hinnat alkavat 23 995 eurosta.

Stonic-mallisto koostuu kolmesta eri varustetasosta: LX, EX ja TX. Uusina mukavuus- ja turvallisuusvarusteina autoon on saatavana muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, kaistallapitoavustin, LED-ajovalot ja 8-tuumainen monitoiminäyttö suomenkielisenä.

Kia Stonic saapuu Kia-jälleenmyyjille marraskuun alussa.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Suomen MM-rallin ja Nesteen yhteistyö päättyy
Suomeen ei pidä luoda omaa tieverojärjestelmää
Talvirenkaiden vaihtoon pitää herätä tänä vuonna aiemmin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *