Kaasujalka

Merkkikorjaamotkin luottavat Espoon Tuulilasiveljiin

Julkaissut:

|

25.6.2020

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Merkkikorjaamotkin luottavat  Espoon Tuulilasiveljiin

Espoon Tuulilasiveljien ammattitaitoon ja kustannustehokkaaseen työhön luottavat useiden vakuutusyhtiöiden ja kuljetusliikkeiden lisäksi myös monet merkkikorjaamot.

Espoon Tuulilasiveljet perustettiin jo kolmetoista vuotta sitten ja asiakasmäärien kasvaessa yhtiömuoto muuttui toiminimestä osakeyhtiöksi helmikuun alussa. Pääpaikka ja tuulilasien vaihto- ja korjauspiste on Espoossa Espoontie 8:ssa, mutta asiakkaat tulevat Espoon lisäksi myös Helsingistä, Vantaalta ja Kirkkonummelta.

–Sesonki lähestyy. Huhti-toukokuussa ihmiset aktivoituvat kesärenkaita vaihtaessaan, kun huomaavat lasin menneen talven aikana rikki, sanoo yrittäjä Mika Sundström Espoon Tuulilasiveljistä.

Jopa 2500 vaihtoa vuodessa

Espoon Tuulilasiveljet vaihtaa vuositasolla 2000-2500 tuulilasia.

– Onneksi meidänkin asiakkaista jo pitkälti yli 50 prosentilla on tuulilaskuvakuutus. Laseissa alkaa olla niin paljon elektroniikkaa, että ilman vakuutusta rikkoutuneen lasin vaihtaminen on kallista, Sundström painottaa.

Aina ei tarvita vaihtoakaan, vaan rikkoutuneen lasin voi myös korjata.

– Pidempiäkin halkeamia voi yrittää korjata, mutta kestosta ei voi mennä takuuseen. Jos halkeama alkaa lähennellä 20 senttimetriä, niin suosittelisin siinä vaiheessa jo vaihtamista, Sundström neuvoo.

Jos vaurio kuitenkin on pienempi kiveniskemä tai särö, Tuulilasiveljet kuitenkin pystyvät myös lasin ammattitaidolla ja ilman pitkiä odotusaikoja.

Lasin kulumisesta aiheutuvan kulumisen huomaa erityisesti aurinkoisella säällä, koska tällöin lasin läpäisevä auringonvalo häikäisee huomattavasti verrattuna uuteen lasiin.

– Tuulilasi on syytä vaihtaa ajoittain jo turvallisuuden ja ajomukavuudenkin vuoksi vaikkei näkyviä tai silmiinpistäviä vaurioita olisi lasiin tullutkaan. Tuulilasin kuluminen on normaalia ja on vaarallista ajaa autolla, jonka kulunut tuulilasi on kuin hiekkapuhalluksen jäljiltä, Sundström sanoo.

Sundström iloitsee, että katsastuksen lakimuutoksen jälkeen myös tuulilasien kunto on joutunut tarkemman syynin alle.

– Me edustamme Pilkingtonin laseja, joka on laadun tae kovassa kilpailutilanteessa. Pilkington on vanha ja luotettava merkki, joka tekee paljon alkuperäisiä laseja suoraan autovalmistajille. Kun rajan takaakin on tullut Kiinan lasien kanssa paljon yrityksiä, pärjää kovassa kilpailussa vain tuotteiden ja työn laadulla, hyvällä asiakaspalvelulla ja kuitenkin myös järkevällä hintapolitiikalla.

Pitkä kokemus

Espoon Tuulilasiveljetkin on investoinut paljon ajantasaiseen tekniikkaan.

– Tuulilasikameroiden kalibrointi onnistuu vain osaavalla työllä ja kunnon laitteistolla. Meille  tuulilasikameroiden kalliit kalibrointilaitteet tulivat jo 3-4 vuotta sitten. Osaamisesta taas kertoo pitkä historiamme tässä ammatissa. Veljelläni, minulla itselläni ja yhdellä asentajallamme on kaikilla jo 15 vuoden kokemus alalta.

Tuulilasiveljien valtteja on myös nopeus.

–Aamulla lasinvaihtoon tuotu auto on noudettavissa jo samana arkipäivänä. Meiltä saa myös tarvittaessa sijaisauton lainaksi lasinvaihdon ajaksi. Meillä voi valita autoonsa lähes minkälaisen tuulilasin tahansa, koska autolasivalikoimaamme kuuluvat lähes kaikki autolasit. Kaikkiin tekemiimme autolasivaihtoihin ja hartsikorjauksiin myönnämme 2 vuoden takuun! Lisäksi toimitamme autolasin yhteydessä aina vanhat tuulilasit kierrätykseen, Sundström sanoo.

Teksti Timo Kiiski

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Täytä pissapojan säiliö oikein
Raitisilmasuodatin vaihtoon ja  puhtaampi sisäilma autoon
Näin tankkaat oikein!

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *