Kaasujalka

Auto-Kehä Oy aloittaa Kia-jälleenmyynnin Karkkilassa ja Auto-Kehä Lohja Oy Lohjalla

Julkaissut:

|

26.5.2020

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Auto-Kehä Oy aloittaa Kia-jälleenmyynnin Karkkilassa ja Auto-Kehä Lohja Oy Lohjalla

 

Bergé Auto Nordics Oy vahvistaa Kia-jälleenmyyjäverkostoaan Suomessa. Uutena Kia-jälleenmyyjänä aloittaa Auto-Kehä kahdella paikkakunnalla: Karkkilassa ja Lohjalla.

”Olemme erittäin iloisia, että pystymme laajentamaan verkostoamme tällaisena aikana. Tämä on osoitus Kian vetovoimasta merkkinä. Auto-Kehä on merkittävä paikallinen toimija Uudellamaalla, jolla on vahva markkina-asema ja on tunnettu hyvästä palvelustaan”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Kia on vuonna 2020 noussut Suomen 5. rekisteröidyimmäksi merkiksi ja tavoittelee Suomessa yli 7 prosentin markkinaosuutta.

Auto-Kehä Oy on vuonna 1960 perustettu maineikas perheyritys, joka on saanut lukuisia autoalan tunnustuksia Suomessa.

”Olemme innoissamme päästessämme aloittamaan Kia-automyynnin ja -huollon sekä Karkkilassa että Lohjalla. Kia on noussut yhdeksi Suomen kiinnostavimmaksi automerkiksi panostamalla voimakkaasti sähkö- ja hybridiautoihin. Merkki on vahva kaikissa tärkeimmissä henkilöautosegmenteissä. Uskomme, että Kian mallisto vetoaa asiakkaisiimme. Auto-Kehän laajentuminen Lohjalle tytäryhtiön Auto-Kehä Lohja Oy:n myötä sekä Kian kanssa yhteistyön aloittaminen on merkittävä tapahtuma meille”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.

”Auto-Kehä Lohja Oy saa hienon alun, kun pääsemme aloittamaan yhteistyön Kian kanssa”, kommentoi Auto-Kehä Lohja Oy:n toimitusjohtaja Tom Mörck.

Auto-Kehä Oy palvelee Karkkilassa osoitteessa: Helsingintie 7-9 ja Lohjalla täysin uusissa tiloissa osoitteessa: Sauvonrinne 16.

Lohjan Autopalvelu luopuu kesän aikana Kia-jälleenmyynnistä ja -huollosta. Kia-maahantuonti kiittää Lohjan Autopalvelua pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *