Kaasujalka

Seat-mallistoon viiden vuoden takuu Suomessa

Julkaissut:

|

14.1.2020

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Seat-mallistoon viiden vuoden takuu Suomessa

Suomessa SEAT on tarjonnut normaalin kahden vuoden takuun sijasta kampanjaluonteisesti 5 vuoden / 100 000 km takuuta jo lähes neljän vuoden ajan. Vuoden 2020 alusta alkaen pidennetty takuu tulee pysyvästi voimaan koko SEAT-mallistoon.

”Kokemukset pitkästä takuusta ovat olleet erittäin myönteisiä. Viiden vuoden takuu tuo asiakkaille lisää luottamusta merkkiä kohtaan. Pitkällä takuulla on ollut myös positiivinen vaikutus autojen jälleenmyyntiarvoon käytettynä. Takuunalainen auto on myös autoliikkeelle haluttu vaihtoauto, koska huoli myynnin jälkeisistä korjauskustannuksista vähenee. Yritysmyynnissä pitkä takuu on näkynyt SEATin aiempaa kilpailukykyisempinä leasingvuokrina tehden SEATista entistäkin houkuttelevamman vaihtoehdon myös yritysautona. Tästä on osoituksena yli 30 % kasvumme yritysautomarkkinassa”, sanoo K-Auton SEATista vastaava johtaja Jukka Kiuru.

SEAT lanseeraa vuoden 2020 aikana seitsemän uutuutta: SEAT Leon ja Leon Sportstourer uudistuvat täysin kevään aikana ja Ateca saa päivityksen kesän aikana. Syksyllä esitellään puolestaan SEATin alamerkin CUPRA:n ensimmäinen oma automalli Formentor, ladattava hybridi. SEAT on myös vahvasti sähköistämässä mallistoaan ja vuoden 2020 aikana esitellään SEAT el-Born -täyssähköauto ja jo kultimaineeseen noussut Suomen edullisin täyssähköauto Mii electric sekä SEAT Tarracon ladattava hybridiversio. Nykyisen malliston tapaan myös uutuusmalleille myönnetään 5 vuoden / 100 000 km takuu. Täyssähköautoissa on lisäksi akkutakuu 8 vuotta / 160 000 km.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

McRent ja Best-Caravan tarjoavat 100 uutta matkailuautoa etätyökäyttöön
Volvo käynnistää uuden akkukokoonpanolinjan Gentissä
Uusi Audi A3 Sportback kesällä Suomeen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *