Kaasujalka

Kiasta alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani

Julkaissut:

|

10.10.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kiasta alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani

 Kia ja Ski Sport Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kiasta tulee yksi alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista ja virallinen autopartneri.

”Urheilullisuus on osa Kian dna:ta, joka näkyy laajassa mallistossamme. On hienoa päästä rakentamaan menestystä ja uusia tarinoita tulevaisuuden alppihiihtojoukkueen kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Miska Tammelin Kiaa maahantuovasta Bergé Auto Nordics Oy:stä.

Kia on noussut maamme suosituimpien henkilöautomerkkien joukkoon. Kia on tällä hetkellä Suomen kuudenneksi rekisteröidyin henkilöautomerkki ja ainoa myyntiään kasvattanut merkki kymmenen myydyimmän automerkin joukossa.

Kia on vahvasti esillä kansainvälisessä urheilussa. Merkki on jal­ka­pal­lon MM-ki­so­jen ja UEFA Eurooppa -liigan yhteistyökumppani. Kian brändilähettiläs on tennispelaaja Rafael Nadal.

”Kia on vahvasti sitoutunut urheiluun ja on hienoa nähdä, että alppilajeilla on vetovoimaa erittäin kilpaillussa urheilun kumppanimarkkinassa. Yhteistyö mahdollistaa alppihiihdon uuden sukupolven ja nuorten urheilijoiden esiinmarssin, josta olemme saaneet jo viitteitä. Saamme Kiasta dynaamisen kumppanin vahvistamaan tiimiämme”, iloitsee Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Alppihiihdon maailmancup alkaa Itävallan Söldenistä 26.-27. lokakuuta. Suomen maajoukkueessa laskevat muun muassa Nella Korpio, Riikka Honkanen, Samu Torsti ja para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *