Kaasujalka

Veho myy Škoda-liiketoiminnot Laakkoselle

Julkaissut:

|

30.8.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Veho myy Škoda-liiketoiminnot Laakkoselle

Veho Oy Ab ja Veljekset Laakkonen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Vehon Škoda-liiketoimintaa Espoossa ja Tampereella.

Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajo-neuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan Škoda-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Olemme iloisia Škoda-asiakkaidemme puolesta Laakkosen jatkaessa myyntiä ja huoltoa Vehon jälkeen.” toteaa Vehon henkilö- ja pakettiautoliiketoiminnasta vastaava johtaja Kari Halonen.

”Olemme pitkäaikainen Škoda-edustaja ja meillä on merkillä mittava asiakaskunta. Uuden laajemman verkostomme avulla voimme tarjota sekä yksityis- että yritysasiakkaillemme entistä kattavammat Škoda-palvelut. Toivotamme Espoon ja Tampereen alueen uudet Skoda-asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Laakkoselle. Uudet Škoda-liikkeet Espoossa ja Tampereella avataan ensi viikon maanantaina 2.syyskuuta”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *