Kaasujalka

Volvo tarjoaa Polestar varustetason 60-sarjan autoihin

Julkaissut:

|

10.4.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Volvo tarjoaa Polestar varustetason 60-sarjan autoihin

Volvo tuo uuden Polestar Engineered -varustetason 60-sarjan T8 Twin Engine -lataushybrideihin. Varustetaso on saatavilla malleihin S60, V60 ja XC60.

Polestar -varustetason on kehittänyt Volvon urheilullisten sähkökäyttöisten autojen erikoismerkki Polestar. Kyseessä on Polestarin asiantuntemusta hyödyntävä kokonaisvaltainen paketti, joka optimoi auton pyörät, jarrut, jousituksen sekä moottorin ohjausyksikön. Kokonaisuus kuvastaa Volvon ja Polestarin sitoutumista sähköistämiseen.

Polestar varustetaso on saatavilla vain T8 Twin Engine -huippumalleihin, ja se sijoittuu mallistossa Volvon R-Design -versioiden yläpuolelle. Polestar -varustetaso on tarjolla täysin uuden S60 -mallin lisäksi myös V60 Sportswagoniin ja XC60 katumaasturiin. Autoja on saatavilla rajoitettu määrä.

Varustetasoon kuuluvissa uusissa kevytmetallivanteissa on avoin rakenne, joka paljastaa huomiota herättävät kullansävyiset jarrusatulat. Kulta on Polestar -osien tunnussävy. Myös Polestarin tunnukset, mustat kromatut pakoputkenpäät ja kultaiset turvavyöt erottavat Polestar varustetason autot muista Volvoista.

Brembon etujarrusatulat on valettu yhdestä kappaleesta, ja niiden jäykkyys on optimoitu. Jarrupalojen lämmönkesto on suurempi, ja jarrulevyjen uritettu rakenne (S60, V60) tehostaa jäähdytystä. XC60 -mallissa on Akebonon etujarrut, performance jarrupalat ja reiítetyt levyt.

Polestar -versioiden monivarsituenta etu- ja takajousituksessa sisältää Öhlinsin säädettävät iskunvaimentimet ja kaksoisvirtausventtiilin, joka varmistaa jousien ja vaimentimien jäykkyyden mukavuudesta tinkimättä. S60- ja V60-malleissa on madallettu alusta.

Moottorin teho-optimointi nostaa tehot 318 hevosvoimaan (aikaisemmin 303 hv). Sähkömoottorin kanssa yhteistehot nousevat 405 hevosvoimaan ja vääntömomentti 670 Nm:iin.

– T8 Polestar varustetasolla auto tekee juuri sen, mitä haluat. Kaikki komponentit on viritetty toimimaan saumattomasti yhdessä, ja ne tuottavat reaktiivisen ja jännittävän ajokokemuksen, toteaa Volvon tutkimus- ja kehitystyöjohtaja Henrik Green.

Erikoisvarustettuun Polestar varustetasoon kuuluvat myös keinonahkainen kojetaulun päällinen, sekä Harman Kardon Premium Sound äänijärjestelmä, joka sisältää 600 w vahvistiminen, 13 kaiutinta ja subwooferin.

Erikoismallien hinnat ovat:

S60 T8 AWD Polestar aut. 65.158,-
V60 T8 AWD Polestar aut. 69.004,-
XC60 T8 AWD Polestar aut. 81.276,-

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kaupungeissa eniten liikenneonnettomuuksia – vakavimmat onnettomuudet sattuvat maaseudulla
Kiasta alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani
Kaasujalka kausi 5. jakso 1

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *