Kaasujalka

Vihdoinkinkin burgeria rauhassa teineiltä!

Julkaissut:

|

14.3.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Vihdoinkinkin burgeria rauhassa teineiltä!

 

Kovin miehekkäämmässä ympäristössä ei hampurilaisravintoa voisi toimia kuin Burger King Helsingin Oulunkylässä Kehä 1:n varrella. Parasta oli mekastavien teinien poissaolo.

Burger King löytyy Oulunkylän Motor Centerin kiinteistöstä.  Burgerin mutustelun lomassa voi käyttää auton samassa kiinteistössä katsastuksessa tai käyttää sen pesussa.

Burger King taitaakin olla LVI Onnisen lisäksi ainoa lafka, jonka toimiala ei suoraan liity autoihin. Saman katon alla nimittäin toimivat CityKatsastus ja autokorjaamo KMPro. Löytyypä lisäksi samasta talosta Nesteen Quickwash eli pesukadulla auto puhtaaksi.

”MotorCenter Oulunkylä on jo seitsemäs YIT:n kehittämän MotorCenter-konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, jota maailmanluokan ravintolabrändi BURGER KING® autokaistoineen täydentää mainiosti”, kehui kiinteistön rakennuttaja YIT lehdistötiedotteessaan joulukuussa 2017.

”Nopean syömisen ravintolaketjuna haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Autoilijoille on tärkeää, että matkanteko on sujuvaa ja yhdellä pysähdyksellä sekä auto että matkustajat saavat polttoainetta”, Burger King -ketjun pomo summasi Helsingin Uutisten jutussa.

Paljon kommentteja netissä

Ennenkin moni uusiin tiloihin ja vaikkapa katsastuskonttorin seinänaapuriksi muuttanut autokorjaamoyrittäjä on kehunut tälläisella ”kaikki autoilijan palvelut samasta pisteestä” -konseptilla.

Vaan nyt saa katsastuskonttorin seinänaapurista burgeria ja ranskalaisiakin. Kovin miehekkäältä ja miesvoittoiselta vaikutti Burger Kingin asiakaskuntakin testipäivänä. Se on plussaa.  Lapsista teinejä ja teineistä aikuisia meistä on kasvattanut yksi jos toinenkin, mutta itse en enää jaksa ylimääräistä teiniälämölöä. Sellaisia ei Oulunkylän Burger Kingissä luoja paratkoon ollut.

Toukokuussa avattu Oulunkylän Motor Centerin Burger King toivottaa Facebook-sivuillaan asiakkaat tervetulleiksi herkuttelemaan  Whopperilla sekä muilla liekillä grillatuilla burgereillamme osoitteeseen Isonpellontie 9, Helsinki.

Ryhdikästä meininkiä, että sivustolta ei ole torpedoitu kritiikkiäkään. Annimaija antaa sivustolla kitkerää palautetta siisteydestä:  ”Käytiin tänään ekaa kertaa. Vaikka paikka on sinänsä uusi ja hieno, oli niin sotkuista ettei tehnyt mieli jäädä. Koko salin lattia näytti tältä, ja myös pöydillä oli roskaa. Asiakkaita oli meidät mukaan lukien 12, joten ruuhkaa ei ollut. Toivottavasti siivous saadaan sujumaan paremmin jatkossa!”

Annamaijan sivustolle laittama kuva puhui karua kieltään. No, ehkä se on ollut vielä alkukankeutta.

Tommi taas toivoisi nopeampaa palvelua:  ”Kiva kun avattiin mutta henkilökuntaa ihan liian vähän. Todella pitkät odotusajat…autokaistalla meni viikolla 40min. ja nyt sisällä menee tunti ennen kuin ruoka on edessä”.

Me kävimme Motor Centerin Burger Kingissä tavallisena tammikuun purevana pakkaspäivänä. Ainakin tällä kerralla paikka oli siisti, ja automaatista poimitulla vuoronumerollalapullakin saimme palvelua yllättävän nopeasti.

Yllättävän nopeasti sikäli, että on myös yksi toinen Burger King, jossa palvelu on paljon takkuisempaa.

Palvelu oli myös kohtuullisen ystävällistä. Mahdollisesti vuorossa oli nuori opiskelija työvuorossa ja hehän jaksavat vielä hymyilläkin.

Liika on aina liikaa…

Sitten itse ruokaan. Kun kerran Burger Kingissä oltiin, niin tietysti otimme sen ketjun tunnetuimman brändin, eli Whopper-aterian, vieläpä triplana.

No, mitä tuosta nyt sitten sanoo. Ranskalaiset nahistuivat kylmiksi ja mauttomiksi yhtä nopeasti kuin muissakin pikaruokaravintoloissa, ja Coca Colakin maistuu aina samalta. Suurin pettymys oli kyllä itse triplaburgeri: pihvi oli melkeinpä mauton. Vaikea se oli syödäkin. Päätoimittaja siistimpänä miehenä katsoi alta kulmiensa, kun seniorin täytteet pursusivat hampurilaisen välistä, kun suu yritti haukata isoa palaa avoimena kuin seitsemän leivän uuni.

Ehkä vika ei ollut niinkään itse tuotteessa. Triplahampurilaista vain on vaikea syödä. Ja väkisinkin kolme päällekkäistä ja vähän mautonta pihviä rokottavat makua muustakin kokonaisuudesta.

Mutta sijainti ja paikan fiilis ovat mainioita. Luulen vain, että seuraavalla kerralla tyydyn tavalliseen Whopper-ateriaan.

Burger King
Isonpellontie 9, Helsinki

Ruoan riittävyys: XXXX
Palvelu: XXX
Ruoan äijämäisyys: XXX
Paikan äijämäisyys: XXX
Pisteet 13p

Teksti Urmas Hurmalainen
Kuvat Mika Salomaa

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Herkkules – ei mikään trendipellekahvila!
Korson Aada – Korsossakin voi hienostella
Food Chef yllättää palvelulla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *