Kaasujalka

Uuden Volvo S60 -sedanin ennakkomyynti alkaa

Julkaissut:

|

8.3.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uuden Volvo S60 -sedanin ennakkomyynti alkaa

Volvo Car Finland aloittaa uuden keskikokoisen S60 -premium-sedanin ennakkomyynnin. Ensimmäiset asiakasluovutukset ovat alkukesästä.

Uusi S60 jakaa Volvon skaalautuvan alustan (SPA), turvallisuustekniikan ja tieto- ja viihdejärjestelmän aikaisemmin lanseeratun uuden V60 Sportswagonin sekä 90-sarjan  ja XC60:n kanssa.

City Safety -järjestelmä automaattijarrutuksella auttaa kuljettajaa välttämään vaaratilanteet. Se on markkinoiden ainoa järjestelmä, joka havaitsee jalankulkijat, pyöräilijät ja suuret eläimet. City Safety jarruttaa nyt automaattisesti myös välttääkseen yhteentörmäyksen vastaantulevan ajoneuvon kanssa.

Lisävarusteena saatava Pilot Assist -järjestelmä – joka tukee kuljettajaa ohjaamalla, kiihdyttämällä ja jarruttamalla hyvin merkityillä teillä nopeuteen 130 km/h asti – on päivitetty paremmalla kaarreajosuorituskyvyllä. S60 sisältää myös tieltä suistumiseneston, vastaantulevien ajoneuvojen väistötoiminnon ja muita ohjaustukijärjestelmiä. Lisävarusteinen risteävän liikenteen varoitin automaattijarrutuksella tarjoaa lisää turvallisuutta ihmisille auton sisä- ja ulkopuolella.

Volvon Sensus Connect -tieto- ja -viihdejärjestelmä on täysin yhteensopiva Apple CarPlayn kanssa ja pitää kuljettajan koko ajan yhteydessä. Intuitiivinen hallinta tapahtuu tablettimaisella kosketusnäytöllä, joka yhdistää auton toiminnot, navigoinnin, yhteyspalvelut ja viihdesovellukset.

Uusi S60 tuotetaan Volvon uudella Charlestonin tehtaalla, Yhdysvalloissa. Uusi S60 on ensimmäinen USA:ssa valmistettava Volvo.

Uuteen S60-malliin on ennakkomyynnin alkaessa tarjolla 190 hevosvoimainen T4- ja 250 hevosvoimainen T5-bensiinimoottori, sekä 390 hevosvoimainen nelivetoinen T8 AWD lataushybridi. Myös T5 on saatavissa nelivetoisena. Hinnat ovat:

Volvo S60 T4 momentum aut. 43.330 euroa.

Volvo S60 T5 Inscription/R-design aut. 45.888 euroa.

Volvo S60 T5 AWD Inscription/R-design aut. 49.085 euroa.

Volvo S60 T8 Twin Engine AWD Inscription/R-design aut. 56.732.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Poliisit puuttuivat ajamiseeni | Ali Jahangiri | Kaasujalka 4.kausi 5.jakso
SAHK ry:n 60. valtakunnallinen Retkeilyajo 14.–15.6.2019
Audi A4 sai uutta tekniikkaa ja kasvojenkohotuksen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *