Kaasujalka

Ruotsalainen valmiina voittojahtiin Itärallissa

Julkaissut:

|

1.3.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Ruotsalainen valmiina voittojahtiin Itärallissa

Kuva: Hannu Rainamo

Kahdella komealla luokkavoitolla Ralli SM -kauden aloittanut Esa Ruotsalainen aikoo jälleen SM2-luokan kärkeen, kun kauden kolmas ja talvikauden päättävä osakilpailu ajetaan lauantaina Joensuun Itärallissa.

Kokenut Mitsubishi Lancer -kuljettaja on viime syksyn pettymysten jälkeen laittanut asioita uuteen järjestykseen ja päättänyt ottaa enemmän aikaa rallin ajamiselle ja kilpailuihin valmistautumiseen.

– Hommat on tehty nyt laadukkaammin kuin koskaan aiemmin. Stressin ja kiireen väheneminen näkyy suoritustasossa ja myös ajofiiliksessä. Alkuvuonna ralleissa oleminen ja ajaminen on ollut todella nautinnollista. Onnistumisten jälkeen voi nyt todeta, että vaikeuksien kautta voittoon kuljettiin, Esa Ruotsalainen kertasi.

– Toivottavasti tuo sama tahti jatkuu, kun lähdetään valloittamaan Joensuun ympäristön hienoja ralliteitä. Keli näyttäisi olevan hyvä ja talvinen, joten innolla odotan kilpailun alkua.

Esa Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen kilpailevat Itärallissa numerolla 9. Kilpailu käynnistyy lauantaina klo 10.01 ja kuuden erikoiskokeen jälkeen menestyjiä juhlitaan maalipaikalla klo 18.00 alkaen.

Itärallissa toimii jälleen suosittu Ralliradio, jota voi kuunnella Joensuussa taajuudella 101,5 Mhz ja Keski-Karjalassa 87,7 Mhz. Netissä ja älypuhelimella voi kuunnella Radiot.fi -aplikaatiolla:
http://www.radiot.fi/#!/kanava/radio-city-joensuu

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Esa Ruotsalainen yrittää jatkaa voittojen tiellä myös kesäkaudella
Mika Häkkinen: Mercedes ennätysvauhdissa, Ferrari sukelsi jälleen
Kanta-Hämeen AS-sarjassa yhdeksän osakilpailua

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *