Kaasujalka

Ford Mustang nyt Legona

Julkaissut:

|

23.2.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Ford Mustang nyt Legona

Aito amerikkalainen sankari kurvaa pian kauppoihin LEGO Creator Expert Ford Mustang –rakennussarjan tullessa myyntiin 1.3.

Fordin ja LEGO® Groupin yhteistyönä kehittämä uusi Creator Expert: Ford Mustang, perustuu vuoden 1967 Fastback-malliin. Rakennussarjassa on 1470 osaa. Valmiissa muskeliautossa on toimiva ohjaus, tummansininen kori valkoisilla ralliraidoilla, konepellin ilmanottoaukko, painettu Mustang-merkki etusäleikössä, GT-tunnukset ja viisipuolaiset vanteet renkaineen.

Auto on 10 senttimetriä korkea, 34 senttimetriä pitkä ja 14 senttimetriä leveä. Uusi rakennussarja ja sen lisäosat antavat aloitteleville rakentajille mahdollisuuden yksilöidä tämä periamerikkalainen ikoni omien mieltymystensä mukaan – säilyttäen kuitenkin välittömästi tunnistettavan Mustang -ponilogon.

Yksilöintivaihtoehtoihin kuuluvat ahdin, ankanpyrstöspoileri, suuret pakoputket, etuspoileri ja ilokaasusäiliö, jotka takaavat aidon kokemuksen muskeliauton rakentamisesta.

“Teillä liikkuu harvoja autoja, jotka ovat yhtä välittömästi tunnistettavia kuin Ford Mustang, ja on jännittävää nähdä tämän muotoilua ja perinteitä yhdistävän ikonisen auton toteutuvan tässä LEGO-sarjassa,” toteaa Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford of Europe.

Autenttisen replikan omistajat voivat myös säilyttää tavaroita auton tavaratilassa tai nostaa konepellin ylös katsoakseen yksityiskohtaista, isoa 6.4-litraista V8 –moottorilohkoa, jonka yksityiskohtina ovat akku, letkut ja ilmansuodatin.

Auton taka-akselia voi nostaa, jolloin autosta saa entistä aggressiivisemman näköisen. Lisäksi ovet voi avata ja kattopaneelin irrottaa, jotta pääsee ihailemaan sisätilojen yksityiskohtia, kuten klassisia istuimia, radiota, toimivaa ohjauspyörää ja keskikonsolissa olevaa vaihdekeppiä.

Painettu etusäleikön Mustang-merkki, GT-tunnukset ja valikoima erilaisia rekisterikilpiä viimeistelevät tämän erikoislaatuisen LEGO Creator Expert-mallin.

“Ford Mustang on yksi historian ikonisimmista ja symbolisimmista autoista – ja tämän fanien suosiman muskeliauton herättäminen henkiin palikoiden muodossa ja näin yksilöitävänä, on ollut riemastuttavaa”, sanoo Jamie Berard, Design Lead, LEGO Creator Expert. “Emme jaksa odottaa, että pääsemme näkemään LEGO- ja Ford Mustang-fanien omia luomuksia, kun he saavat käsiinsä tämän uuden rakennussarjan.”

LEGO Creator Expert: Ford Mustang on saatavilla LEGO-myyntipisteissä ja verkkokaupasta shop.LEGO.com/fordmustang 1.3.2019 alkaen.

Tietoja rakennussarjasta:
Tuotenumero 10265 – LEGO Creator Expert: Ford Mustang
Euroopan hinnat vaihtelevat maittain. Suositushinta Suomessa 159,95 €
Ikäsuositus 16+
1470 osaa
Saatavilla verkkokaupasta shop.LEGO.com/fordmustang

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla
Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *