Kaasujalka

Uusi Ford Focus ST myyntiin kesällä

Julkaissut:

|

19.2.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Ford Focus ST myyntiin kesällä

Ford Performancen kehittämä, modernilla urheilullisella tekniikalla tehostettu täysin uusi Focus ST tulee myyntiin kesällä viisiovisena ja wagon-mallina

Tehokkaiden ja kierrosherkkien (free-revving) moottorien valikoimaan kuuluvat 280-hevosvoimainen ja 420 Nm vääntöä tarjoava twin scroll ‑turbolla ja anti-lag-järjestelmällä varustettu 2,3 litran EcoBoost-bensiinimoottori sekä 190-hevosvoimainen 2,0 litran EcoBlue-diesel, joka tarjoaa 400 Nm vääntöä 2 000 kierroksella.

Fordin ensimmäinen etuvetoiseen autoon asennettu tasauspyörästön lukko parantaa pitoa ja ajovakautta. Kierrosherkän (rev-matching) moottorin seurana on tiheästi välitetty kuusivaihteinen käsivaihteisto. Saatavana on myös 7-vaihteinen automaattivaihteisto.

Focus ST ‑malliin ensi kertaa saatavissa olevat valittavat ajotilat muuttavat sähköisen jarrutehostimen ja Fordin nopeimman sähköisesti tehostetun ohjauksen ominaisuuksia kulloisenkin ajotilanteen mukaisesti.

Mukavuuden ja ajokokemuksen optimoivat urheilulliset Recaro-istuimet ja taka-akseliston edistyksellinen erillisjousitus, johon on saatavissa jatkuvasti säätyvä iskunvaimennus.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *