Kaasujalka

Japanilaiset Falken renkaat Suomeen

Julkaissut:

|

11.2.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Japanilaiset Falken renkaat Suomeen

Euroopan nopeimmin kasvava rengasmerkki Falken rantautuu nyt myös Suomeen. Falken renkaat on osa japanilaista Sumitomo Rubber Industries –konsernia, joka on maailman viidenneksi suurin rengasvalmistaja.

Sumitomon toinen tunnettu rengasmerkki on perinteikäs Dunlop. Falken on tullut tunnetuksi erityisesti urheilullisista korkean nopeusluokan renkaistaan. Nykyisin Falken renkaita on saatavilla laaja valikoima kaikkiin käyttötarkoituksiin, joka kattaa myös pohjoismaiset kitkarenkaat sekä modernit nastarenkaat.

Falkenilla on lukuisia autotehtaiden ensiasennushyväksyntiä, joista esimerkkeinä mm. Mercedes-Benz, Volkswagen ja Honda. Viime vuosina Falken on investoinut erityisesti Eurooppaan, jossa sillä on myös oma tuotekehitysosasto. Uudet tuotteet ovat pärjänneet erinomaisesti Eurooppalaisissa rengastesteissä. Tästä osoituksena mm. testivoitot ACE:n ja ADAC:n testeissä sekä huippusijoitus maailman arvostetuimmassa rengastestissä – Autobild 2018, johon osallistui 51 Euroopassa myytävää kesärengasmallia (2. sija, erinomainen). Vuoden 2018 Tekniikan Maailman kesärengastestissä Falkenin Azenis FK510 -rengas saavutti täydet viisi tähteä. Huippulaatu näkyy myös virallisissa EU-Rengasmerkintäarvoissa, joissa Falken rankataan parhaaseen ryhmään niin turvallisuuden, polttoainetehokkuuden kuin myös vierintämelun luokissa.

Hintatasoltaan Falken renkaat tulevat asettumaan tuntuvasti perinteisiä premium-merkkejä edullisemmiksi.

Lisätietoja maahantuojalta: Oy Euro-Tyres Finland Ltd 03-653 3050

Oy Euro-Tyres Finland Ltd on yli 20 vuotta toiminut suomalainen perheyritys. Toimitusjohtaja ja perustaja on kansainvälisen rengastukkukaupan asiantuntija, yrittäjä Taito Lehmusto. Yrityksen pääkonttori ja varastot sijaitsevat Etelä-Suomen metropolialueiden keskellä Leppäkoskella, Hämeenlinnan moottoritien tuntumassa. Yritys työllistää ympärivuotisesti noin 10 henkilöä. Rengaspörssi maahantuo Falkenin ohella useita eri hintasegmentteihin kuuluvia rengasmerkkejä mm. Nexen Tire, Zeetex, Event ja Insa-Turbo uusiorenkaita sekä toimii Pirellin ja Dunlopin jakelijana Suomessa.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kaasujalka TV-ohjelma is back
Audi Q3 Sportback vuoden 2019 lopulla Suomeen
Opel Corsa-e:n hinnat alkavat 33 712 eurosta

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *