Kaasujalka

Uusi Calix-sisätilanlämmittin – tehokas ja hiljainen

Julkaissut:

|

14.1.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Calix-sisätilanlämmittin – tehokas ja hiljainen

Suomen kylmän ja pimeän talvikauden aikana auton esilämmitetyt sisätilat ovat sellaista arjen luksusta, josta ei haluta tinkiä.  Uusi Calix-sisätilanlämmitin on paitsi tehokas, myös hiljainen.

Tehokas sisätilanlämmitin lämmittää mukavasti ratin ja penkit sekä poistaa jään ja kosteuden ikkunoista. Talviautoilusta on mahdollista jopa nauttia, kun autossa ei tarvitse palella!

Auton esilämmittämisen edut kylmillä keleillä ovat kiistattomat; kirkkaat, jäättömät ikkunat takaavat parantuneen näkyvyyden, auto lähtee käyntiin jouhevammin ja autossa on ennen kaikkea mukava matkustaa. Koska ikkunoiden skrapaamiseen ei tarvitse kuluttaa aikaa ja hermoja, pääset aamuisin ripeämmin liikenteeseen.

Mikäli parkkipaikkasi on varustettu sähkötolpalla, on sähkökäyttöinen Calix-järjestelmä järkevä ja toimiva ratkaisu autosi esilämmittämiseen.

Myös turvallisia

Ruotsalainen Calix on tuonut markkinoille uudet WaveLin e-sisätilanlämmittimet, jotka ovat paitsi tehokkaita niin myös hiljaisia.

WaveLine-lämmittimien äänenvoimakkuus on maksimissaan 50 desibeliä, mikä tekee niistä huomattavasti edeltäjiään ja monia muita lämmittimiä hiljaisempia. Lämmittimen metelöinti ei siis herätä sinua eikä naapureita, vaikka auto olisi parkissa makuuhuoneen ikkunan alla.

Niin kuin muutkin Calix-sisätilanlämmittimet, myös WaveLine-tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia sekä tyylikkäästi muotoiltuja.

Uusia WaveLine-lämmittimiä on saatavilla neljällä eri teholla; 800W, 1200W, 1700W ja 2000W. 1700W- ja 2000W-versioissa on kaksi eri toimintatilaa, joten saat itse valita, millaisella teholla käytät lämmitintä. Kaikki uuden malliston lämmittimet ovat myös itsestään säätyviä, mikä tarkoittaa, että lämmitin säätelee puhallustehoa automaattisesti ulkolämpötilan mukaan.

Oman maun mukaan

Calix-lämmitysratkaisujen ehdottomana plussana voidaan pitää sen monipuolisia asennusmahdollisuuksia; sisätilanlämmittimet voidaan asentaa paikoilleen perinteisellä, kiinteällä seinäkiinnikkeellä, Quick Clip –telineellä tai maton alle sujautettavalla tukijalalla.

Kätevässä Quick Clip –asennuksessa kiinnitystelineen jalat työnnetään auton keskikonsolin reunan alle, joten auton verhoiluun ei tarvitse tehdä minkäänlaisia reikiä. Quick Clip on siis erittäin siisti, helppo ja nopea tapa asentaa lämmitin paikoilleen.

Käytit lämmittimesi kiinnittämiseen mitä tahansa asennustapaa, saa Calix-sisätilanlämmittimen puhalluskulmaa helposti säädettyä. Kun sisätilanlämmitin on asetettu puhaltamaan oikeisiin paikkoihin, ikkunat sulavat ja sisätilat lämpenevät nopeammin.

Siisti asentaa

Kun hankit Calix-lämmitysjärjestelmän, lämmittimen johdolle ei ole välttämätöntä porata reikää auton puskuriin tai maskiin. Calixin innovatiivinen asennuskiinnike hyödyntää rekisterikilven takana olevaa kehikkoa niin, että kiinnike asetetaan kilven alle, kaapeli ja minipistorasia pujotetaan kiinnikkeen läpi, ja lopulta johto vedetään maskiritilän läpi. Asennus näyttää siistiltä, eikä edellytä reikien porailua auton keularakenteisiin.

Toinen kätevä lisävaruste Calix-lämmittimiin on led-valolla varustettu liitäntäjohto. Kun johto on kiinni sähkötolpassa, syttyy johdon päähän vihreä valo, joka helpottaa huomattavasti johdon paikoilleen asettamista pimeässä. Jos olet kyllästynyt tökkimään lämmittimen johtoa sokkona mihin sattuu, kannattaa tällainen ehdottomasti hankkia!

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Vaihtaako automaattivaihteistosi epämääräisesti?
Faktoja ja myyttejä autoiluun liittyen: Kuuluuko moottorin syödä öljyä?
Tarkista kesärenkaiden kunto ajoissa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *