Kaasujalka

Uudistunut Toyota Prius reilusti alle 40000 euroa

Julkaissut:

|

12.12.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudistunut Toyota Prius reilusti alle 40000 euroa

 

Toyota Prius uudistuu ja tärkeimpänä muutoksena on AWD-i -nelivetojärjestelmä.Uudistuneen mallin ennakkohinnat alkavat Active-varustetason 35 915,57 eurosta

Los Angelesin autonäyttelyssä marraskuussa 2019 esitelty, uudistunut Prius tuo koko mallistoon AWD-i -nelivedon. Auton ulkonäkö muuttuu hieman keulan ja perän osalta. Sisätiloissa uutuutena on mm. uusi multimediajärjestelmä ja uusi HUD-tuulilasinäyttö kehittyneine ominaisuuksineen.

Prius on siis jatkossa Suomen mallistossa AWD-i -järjestelmällä varustettu. Mallistossa on kaksi varustetasoa, Active ja Premium. Näistä Active tarjoaa erittäin kattavan perusvarustelun, johon sisältyy mm. kevytmetallivanteet, Bi-Led -ajovalot, automaattinen kaksialueinen ilmastointi sekä täysi Toyota Safety Sense -turvavarustelu sisältäen esim. mukautuvan vakionopeussäätimen sekä Pre Collision -järjestelmän. Premium lisää varusteisiin mm. JBL Premium -audiojärjestelmän sekä navigointijärjestelmän.

Uudistunut Prius saapuu Suomeen keväällä 2019. Ennakkohinnastossa esitetyt hinnat ovat uuden autoverolakiesityksen mukaisia ja ovat voimassa olettaen, että laki hyväksytään.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uudistunut Audi A4 -mallisto nyt myynnissä
​BMW 8-sarjan Gran Coupé lanseerataan syksyllä
Taina Sikanen Seinäjoelta myynyt lähes 2000 uutta Kia-autoa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *