Kaasujalka

Nissan Qashqai sai uudet moottorit

Julkaissut:

|

12.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Nissan Qashqai sai uudet moottorit

Nissan Qashqaihin on nyt saatavissa täysin uusi 1,3-litrainen bensiinimoottori 140 hv:n ja 160 hv:n tehovaihtoehtoina.

Moottori on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai täysin uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Molemmat vaihtoehdot ovat etuvetoisia. DCT-kaksoiskytkinvaihteisto, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Nissanin automalliin, tarjoaa entistä dynaamisemman ajotuntuman ja paremman suorituskyvyn liikkeellelähdöissä.

Uusi moottori tuottaa vähemmän CO2-päästöjä, pienentää polttoaineenkulutusta ja parantaa Qashqain ajo-ominaisuuksia entisestään. Asiakkaat huomaavat uuden voimalinjan edut konkreettisesti paremman vasteen ja kiihtyvyyden, tasaisemman ja lineaarisemman voimansiirron ja hiljaisemman käyntiäänen muodossa. Myös huoltovälit ovat entistä pidemmät.

Qashqaihin on saatavissa täysin uusi NissanConnect-tietoviihdejärjestelmä, joka sisältää monia huomattavasti paranneltuja toimintoja.

Uusi NissanConnect on järjestelmä, joka tiivistää kuljettajan ja auton välistä suhdetta entisestään. Järjestelmän etuihin kuuluvat älypuhelimen saumaton ja intuitiivinen integrointi osaksi autoa sekä mahdollisuus ladata kartta- ja ohjelmistopäivityksiä OTA (Over The Air) ‑periaatteella suoraan verkosta. Apple CarPlay- ja Android Auto ‑toiminnallisuudet ovat vakiovaruste kaikissa varustetasoissa Visia-perustasoa lukuun ottamatta.

Asiakkaille suositellaan myös täysin uuden Door to Door Navigation ‑mobiilisovelluksen lataamista älypuhelimeen. Sovellus mahdollistaa järjestelmän vieläkin laajemmat toiminnot. Uuteen NissanConnect-järjestelmään on integroitu myös TomTom Premium Traffic ‑palvelu, joka optimoi matka-ajan antamalla erittäin tarkkoja reaaliaikaisia liikennetietoja.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

​BMW 8-sarjan Gran Coupé lanseerataan syksyllä
Taina Sikanen Seinäjoelta myynyt lähes 2000 uutta Kia-autoa
600-hevosvoimainen BMW M8

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *