Kaasujalka

Lexus ES 300h hinnat alkavat 49 895,61 eurosta

Julkaissut:

|

12.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Lexus ES 300h hinnat alkavat 49 895,61 eurosta

Pariisin autonäyttelyssä aiemmin tässä kuussa nähdyn Lexus ES 300h -mallin hinnat on julkaistu. Itselataavan hybridimalliston hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset, sillä edullisin lähtee 49 895,61 eurolla.

Mallisto käsittää viisi erilaista varustetasoa painottaen joko helppoa sisäänpääsyä premium-luokkaan, urheilullisuutta tai tinkimätöntä luksusta. Varustetasosta riippumatta Lexus on aina esimerkki maailmanluokan viimeistelystä, eikä uusi ES 300h tee tähän poikkeusta.

Terävän eleganttisen tyylin lisäksi malli pystyy tarjoamaan luokassaan erinomaiset kulutus- ja CO₂-päästölukemat verrattuna kilpailijoiden bensiini- ja dieselmalleihin: 5,3 – 5,8 l/100km ja 120 – 132 g/km. Erityisesti työsuhdeautoilijoita ilahduttaa alhaisen päästötason lisäksi matalat omistamisen kokonaiskustannukset sekä luokkansa parhaimpiin kuuluva palvelukokemus.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

​BMW 8-sarjan Gran Coupé lanseerataan syksyllä
Taina Sikanen Seinäjoelta myynyt lähes 2000 uutta Kia-autoa
600-hevosvoimainen BMW M8

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *