Kaasujalka

Lexus ES 300h hinnat alkavat 49 895,61 eurosta

Julkaissut:

|

12.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Lexus ES 300h hinnat alkavat 49 895,61 eurosta

Pariisin autonäyttelyssä aiemmin tässä kuussa nähdyn Lexus ES 300h -mallin hinnat on julkaistu. Itselataavan hybridimalliston hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset, sillä edullisin lähtee 49 895,61 eurolla.

Mallisto käsittää viisi erilaista varustetasoa painottaen joko helppoa sisäänpääsyä premium-luokkaan, urheilullisuutta tai tinkimätöntä luksusta. Varustetasosta riippumatta Lexus on aina esimerkki maailmanluokan viimeistelystä, eikä uusi ES 300h tee tähän poikkeusta.

Terävän eleganttisen tyylin lisäksi malli pystyy tarjoamaan luokassaan erinomaiset kulutus- ja CO₂-päästölukemat verrattuna kilpailijoiden bensiini- ja dieselmalleihin: 5,3 – 5,8 l/100km ja 120 – 132 g/km. Erityisesti työsuhdeautoilijoita ilahduttaa alhaisen päästötason lisäksi matalat omistamisen kokonaiskustannukset sekä luokkansa parhaimpiin kuuluva palvelukokemus.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uudistunut Toyota Prius reilusti alle 40000 euroa
Auton omistamisen ja ostamisen sietämätön keveys
Uudenlainen autokauppa Jyväskylän Palokan kauppakeskuksessa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *